Sista april!

Yes, nu ska jag alldeles strax dra mig till stan, tar bussen som går 14:00. Har med mig 3 alternativ, bestämmer alltid kläder i sista minuten och jag hatar det!!!

Menmen, Emelie får bestämma som vanligt : )

Ha en bra kväll hörrni för det tänker jag ha! :D

God natt höll jag på att skriva nu men inge mer sova idag, tro det eller ej :p

PUSS

vilket skämt...

Ibland undrar jag helt seriöst om lärarna skämtar med oss elever, helt sjukt mycket jag har i skolan nu. Har suttit i 5-6 timmar och pluggat nu. HELT SJUKT! Imorgon innan 23:59 ska ett arbete vara inlämnat så jag har hållt på med det hela kvällen för att kunna fara till stan så tidigt som möjligt imorgon.

Igår uppdaterade jag inget heller eftersom jag pluggade mesta dels av kvällen. Robert kom vid 7 tiden eftersom jag hade panik med min engelska förberedning till nationella som jag hade imorse. Tack för hjälpen Robb, hade aldrig orkat plugga så mycket igår ikväll utan ditt tjat. Men det lönade sig imorse på provet hoppas jag, får jag godkänt ska han få en belöning för hjälpen. Vad det nu skulle vara för belöning? haha! :p

Nej nu förtjänar jag mig massvis med sömn tycker jag. Dock får jag inte sova för länge eftersom jag vill vara i tid i stan imorgon för att hinna kika lite på äffer, men innan staden måste jag plugga ännu mer eftersom jag inte är klar efter alla dessa timmar! - LESS!

god natt och sov gott! Imorgon blir det party!!!

Kanske världens sötaste skapelse?! :)


Bildregn!

Kom på att jag lovat er att visa min balsminkning, grymt svårt att få med på bild med tanke på att jag fortfarande knäpper med min mobilkamera men ni för nöja er med den sålänge. :p





Stressigt nu...

Har sjukt mycket i skolan nu vilket leder till att jag varken hinner blogga eller fara på fotbollsträningarna. Däremot tränar jag själv om jag får över några minuter innan läggdags. - Som ikväll har jag tränat en timme från 22:00 till 23:00. Riktigt skönt faktiskt, synd bara att jag inte hinner med det oftare. I och för sig var jag ute och sprang igår med Robert också, vi tog tid på våran löparrunda så jag kan jämföra om en månad eller så : ) Hoppas på reslutat bara!

Som sagt, jag skulle berätta om helgen, vilket jag knappt minns nåt ifrån längre. I fredags var jag iallafall bara hemma, inne på mitt rum och slappade. I love it! På lördag tog jag bussen till stan och shoppade lite, därefter hämtade Robban mig och vi for och handlade kött och tillbehör för att sedan grilla med hans kusiner. Sjukt fint väder i lördags alltså, ville helst äta ute men sånna möjligheter fanns det inte.

När jag vaknade i söndags så kände jag mig krasslig så istället för att fara på våran träningsmatch i Sidensjö tog jag bussen hem och chillade, haha.

Igår orkade jag inte heller blogga eftersom jag som sagt var med robert. Vi lagade mycket god mat och efter det blev det träning. Sedan var det tänkt att jag skulle plugga lite ( har tagit igen allt ikväll ) men istället for vi till roberts mamma och umgicks med familjen och kusiner. Vi åt snickerskaka -  LOOOOVE IT!

Nu ska jag duscha, får se om jag lägger in några bilder efter duschen eller imorgon :p

Kram 

det kommer....

Orkar inte skriva så mycket nu så jag lovar er att skriva lite kort om helgen imorgon istället. Det kommer även lite ego bilder och kanske en smygtitt hur min balsminkning ungefär kommer att se ut. : )

Så kika in imorgon, god natt!


Haha, såhär bra blir det med webbkamera :P

-






Idag vill jag tipsa om concealer från make up store vilket jag använder dagligen. Mycket bra för att täcka ringar under ögonen, finnar osv. Minnst inte riktigt vad den kostar men jag gissar på ca. 265 kr.

sleep time

Nu har jag fått mina varningssignaler att det är dags att sova, så det ska jag göra. Tänker ställa kl på 10:50 eftersom jag vill ha tid på mig innan jag far till stan med bussen vid halv 1? Hm, tro om det var halv 1, måste kolla upp det imorgon igen. Ger inget att kolla de nu, kommer ändå inte ihåg tills imorgon, hm.. Uch vad jag hatar mitt minne!

Såg nu att jag glömt att lägga in vad jag shoppade för några veckor sedan. Hittade bilderna nu, har bara glömt att lägga in dem. Kanske hittar man en vår/sommarjacka och ett par balskor i helgen : )  I HOPE!


Nice va? : )


Jag har väl aldrig sagt att jag älskar leopardmönster? ändå har jag aldrig haft det på ett plagg eller liknande någonsin, konstigt eller hur?


Vad tycker ni om detta?



Visste ni att jag oftast skickar ca. 2500 - 3000 st sms i månaden?



Jag avslöjar saker som jag inte tror att alla vet om mig, spännande va?:)

Hahaha

Haha, att vissa är så sjukt omogen när man ändå är såhär gammal? Så pinsamt bara jag tänker på det, hahaha! Nog om detta, hoppas vissa personer tar åt sig, och ja, jag syfter på några speceilla!

Iallafall, imorgon ska jag hålla alla mina tummar och tår för Anna som är i stockholm och ska göra en spännande sak som är hemlig ännu antar jag : )

Nej nu ska jag äta ännu en apelsin! Brist på vad jag ska skriva, fortfarande inga idéer kära läsare?:P

Kram

äntligen över...

Skönt att denna kväll äntligen är över, har endast sovit ca. 40 minuter vilket är galet för lite. Ikväll har jag faktiskt varit duktig att plugga, I 3 ÄMNEN! Jag har nämnligen fullt upp på skolan imorgon - drygt! 2st redovisningar, och en skriftlig inlämning. Blir ingen lugn skoldag imorgon inte. Detta + Idrott.

Det lutar åt en nykter helg vilket inte gillas, men nästa helg blir det iallafall fest då det är sista april : ) I övrigt har jag inget spciellt inplanerat i helgen förutom match på söndag. Får se vad som blir, kanske får ni veta det genom bloggen :P

Nej nu ska jag smörja in min kropp med body lotion sedan ska jag träna en sista gång på redovisningen och därefter äntligen sova, som jag har längtat : )

GOD NATT!

Yeeees, För jag SKA ta studenten!!

Idag på lunchen var jag och några brudar i klassen till gullänget och kollade på våran "lastbil" som vi skulle ha på studenten. FY FAN VILKET SKÄMT SÄGER JAG BARA!!! Vi höll på dö när vi såg den, så nu har vi fixat en ny och ska ringa och avboka den fula, ruttna och gamla ikväll :P Man måste ju ha en stor och snygg lastbil när man för en gångs skull ska ta studenten. Helst när vi ska stå 26 pers på ett flak fulla, galna och glada ungdommar från världens bästa klass! :)

När vi kom tillbaka och hade haft lektion ett tag kommer Julia in med en stor vit låda, och gissa vad den innehöll? Jo, hennes studentmössa, champangeglas med namn samt en penna :P Så nu har vi äntligen fått dem, och nu känner man verkligen hur de börjar närma sig! Jag kan nog inte besrkiva känslan hur skönt det ska bli att gå ut denna jävla skit skola!! :D

Sådär, nu kanske ni har en liten aning om hur jävla mycket jag längtar till studenten!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA! :)

Måste bara . . . .

Måste bara säga att jag snart är klar med mitt projektarbete, ska bli så otroligt skönt att lämna in det snart. Nästa vecka ska första utkast vara klart så jag har lite kvar att göra innan dess men inte mycket! :) Är ändå rätt nöjd att jag lyckats skriva ihop 4 sidor på min slutdiskussion. Erkänn att ni bli förvånade?! :P

Efter inlämningen gissar och hoppas jag att iallafall några kilon blir lättare från mina axlar -  Det är sjukt mycket nu!

O j ,Vad hände nu då? 3 inlägg inom några minuter. Haha, ja jag sa ju att jag skulle bättra mig. Hoppas det fortsätter bara :D

Yes, I know - thank you!

Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera men just nu känns det som att jag varken har ork, tid eller vilja till att blogga speceillt ofta. Sedan känner jag inte att jag har så mycket att skriva om när jag ändå bara går i skolan, sedan när jag kommer hem sover jag ett tag innan jag gör läxa. Det finns som inte så mycket intressant i det hela. Känner inte för att skriva som vissa typ, hej idag har jag haft samhälls vilket var jäääättte jobbigt och drygt att lyssna på våran lärare tobias. Haha ja ni fattar, orkar liksom tjata om sånt :P

Men jag ska verkligen försöka bättra mig med uppdateringen. Nåt speceillt ni vill att jag ska skriva om kanske? :)

Nej nu ska jag försöka somna med min otroliga magvärk som jag haft hela dagen och kvällen.

GOD NATT!

upp och ner, ner och upp

Ja, mitt humör är lite upp och ner, mitt mående är lite upp och ner. För tillfället, eller ja senaste dagarna har jag känt mig väldigt hängig. Hade nog feber igår när jag gick och la mig och även idag på skolan kändes det väldigt ostabilt men jag kämpade på hela dagen! Bra gjort av mig! :)

Iallafall så var jag hos min favorit frisör igår, Titti på ödlan och brorsan - Hon rekomenderas varmt!
Vi började med att göra ljusa slingor och sedan de resterande håret gjorde vi som en ljusbrun nyans för att få bort min uttvättade äckliga bruna hårfärg : ) Reslutatet blev bättre än vad hon hade förväntat sig eftersom jag hade så pass nött hår med flera olika färger i sedan innan. Så nu är det bara till att köra med silver shampoo och inpackningar vid varje hårtvätt så blir jag nog helt nöjd med mitt hår tillslut ;)

Lägger in lite före och efter bilder  : ) Kommentera gärna :P


FÖRE - Olika fula färger och galet nött hår!



EFTER - Kortare, frächare, blondare. Vad tycks ?:)


Kör just nu på inpackningen - Elvital - total repair

morgondagens klädsel?

Kanske tar jag min nya favorittröja imorgon? :) Det återstår att se, nu måste jag sova.

Känns som att jag börjar bli sjuk. Har fryst och känt mig hängig hela dagen och nu på kvällen har jag varit jätte trött och börjat få ont i halsen. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu, har helt galet mycket i skolan. Skolan tar kål på mig!! Skönt att det snart är över :D

Visar en bild på morgondagens troliga outfit och min nya väska, har inte bestämt mig om jag gillar den eller inte ännu :P Inte riktigt min stil men ;)

Imorgon blir klippning och slingor, på tiden kan jag lova. Uch, värsta jag vet är utväxt!

God natt!






Vad tycks om väskan?:P Jag tror den kan fungera till sommaren, men ska nog inviga den imorgon :)

tjuvkik på balklänning

Färgen kan jag iallafall visa er, inte mer än så förtillfället :P


Jag kan inte säga annat än att jag älskar den!


dagens klädval





Körde på mammas jacka idag, ska köpa en liknande till veckan har jag tänkt : )

sisters!

Tog denna bild från systrarnas blogg: www.gottmosoverdos.metrobloggen.se


Bilden är från i helgen när vi åt på ett super mysigt iställe i Stockholm där de har inredningen precis som i Thailand - Sjukt mysigt, jag måste äta där igen! Alla tre ser lite halvt nerdrogade ut om jag får säga min mening, haha men man kan ju inte alltid bli snygg eller vad säger ni sis?:P

slapp tjej fast ändå inte ;)

Ja jag är slapp när det gäller bloggandet, jag vet! Men gissa vad jag precis gjort, jag har varit på en kvälls joggingtur med soysan. Kom precis in, så himla skönt, måste verkligen göra det oftare! : )

Ikväll har jag bara legat i sängen och slappat ( sovit ) :D Nu ska jag göra lite svenska läxa eftersom jag ska till tandläkaren imorgon på våran svenska lektion, visst är jag duktig?:)

Sedan är det sängdags och rättskunskapsläxa som väntar, SKOJ! not.

Hörs kanske imorgon, :P


Oh yes!

Äntligen har jag hittat en studenklänning också. Som jag har letat både på internet och i affärer men inte hittat nåt. Men nu så, I love it.

Tåget idag var inställt så jag och mamma fick ta nästa tåg så vi hann gå på stan i en timme ungefär, och då hittade jag en jätte fin studentklänning. Precis en sån jag varit ute efter! Happy! :D

Ska vara social med mamma nu, vi hörs!

Puss

Ännu en dag full med shopping

Nu var den sista dagen avklarad i stockholm, imorgon åker vi hem igen.

Jag hade rätt angående gårdagens inlägg om dagens shopping, det blev ett par skor till. Nu har jag alltså shoppat 4 par skor, och ännu inte några skor jag ska ha på balen, det får bli någon vecka framöver : ) Köpte även 2 tröjor och en väska idag. : ) Orkade inte knäppa på allt men två av dem får ni se iallafall.

Nu blir det till att sova, heldag på tåg + buss imorgon.

God natt, puss




Vit tröja med detaljer på axlarna, I love it!


Dagens skor blev ett par tygskor i mörkblå. :  )

OJ vilken dag!

Helt galet vilken dag detta har varit, och glad är jag över det!

10:15 var vi inne i stan och var redo att shoppa loss, och vi for hem runt 6 tiden - Fullt rus i stockholm city i 8 timmar!!

Iallafall så är min grymt snygga balklänning hittad - ÄNTLIGEN ! Det började med att jag såg den direkt men eftersom den var i storlek xs så jag gick deppandes vidare och letade efter någon annan klänning. Sedan kom min syster Elin efter en halvtimme med samma klänning och sa: HANNA DEN HÄR?!?!?!!! Hon tvingar mig på den och oj vad glad jag är över det. Jag älskar den och jag kan inte tänka mig någon annan klänning än MIN. Den är marinblå, enkel och väääldigt fin! :) 2700kr med lite rea på det! Tack Mamma, du är bäst!

Sedan har jag även shoppat lite andra grejer som jag har knäppt sjukt dåliga kort på, haha. Det blev iallafall 3 par skor och ett jätte fint linne. Är riktigt nöjd över dagen och shoppingen fortsätter garanterat imorgon när vi ska åka ut till barkaby outlet och därefter ska jag tjata till mig en sväng till på stan :P

Nu är det dags att sova, helgdag med shopping även imorgon alltså!
GOD NATT


Som sagt, dåliga bilder. - Textilsko med klack



Dessa blev det också




Och här har vi 3e paret, imorgon blir det förhoppningsvis ännu ett par : )





Stockholm

( Detta inlägg skulle ha hamnat på bloggen igår kväll men det blev nåt fel så ni får inlägget nu istället, bloggar senare ikväll )

Yes, nu är jag äntligen framme i Stockholm hos min älskade syster. Eller ja, jag har varit det i några timmar nu men skönt är det efter 6 timmars resande.

Ligger just nu i Eddies ( Elins blivande son ) rum med mamma på golvet, jag tog sängen och hon får ligga på madrassen, mohahaha :)

Så sjukt fin lägenhet, ni har gjort det så fint så! Här vill jag bo så om några år hittar ni mig på lilla essingen i Stockholm :D

Nej nu ska jag sova, kl 10:00 ska vi vara inne i stan och stå utanför en av de 7 planerade balbutikerna vi ska besöka, elin har planerat ordningen och bussarna in i minsta detalt, tack sis! :)

Ni får en dålig god natt bild som jag tog alldeles nu :)
PUSS




förväntansfull!

Ja nu är det inte länge kvar, imorgon åker jag och mamma till Stockholm till min kära syster Elin.

Vi ska söka en balklänning, en studentklänning att ha på dagen och en klänning att ha på kvällen. Kommer bli många timmars sökande, men jag hoppas främst på att vi hittar en balklänning som jag är nöjd med, annars är jag illa ute.


Min underbara sis!



Har även beställt ett par skor ikväll som jag ska ha på studentdagen, det blev dessa:


Vad tror ni, blir det bra?


Nej nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, 10:45 åker vi från Bredbyn imorgon. I LIKE IT <3

GOD NATT

good work Scott : )

Hittade två bilder på min dator nu, haha det verkar som att Scott har försökt att förstå sig på min webbkamera :P Verkar inte ha gått så super bra, eller vad tycker ni ? :D





Såhär gick de iallafall för mig:






Mycket att göra..

Idag har jag varit ute med Soya, tur att jag måste gå ut med henne annars skulle jag nog fortfarande ha sovit : )
Sedan har jag städat hyreshusen och packat lite.

Imorgon blir det stockholm med mammsen, ska leta 3st klänningar - Spännande. :D

Nu ska jag ta nåt i magen och sedan ringa ett samtal. Ser nu att jag inte fått in mina lönepengar ännu, skulle vara bra att få dem innan fredag bara så du vet det kicks ;)

Kram

sovasovasova

Har nog aldrig varit så slapp som idag, nästan iallafall. Har varit i mitt rum ungefär 85% av dagen. Och vet ni, jag ä l s k a r min säng! :P

Nej nu ska jag snart sova igen, har tagit 2-3 power naps idag- so nice! : )

Imorgon blir det till att packa resväskan, jag älskar att packa men hatar att packa upp! Lite onödig fakta sådär :P

Får se om jag drar till stan imorgon eftermiddag eller inte, återstår att se. På torsdag blir det iallafall en tur till huvudstaden, kommer bli niiice!

GOD NATT!

Nu sitter jag här- igen!

Yes, nu sitter jag här ingen. Inte så ovanligt om jag ska vara ärlig : )

Kolla allt jag har hunnit idag, och kl är bara 13:02 :D

  • Ätit frukost
  • Gått en promenad med Soysan
  • Fikat hos farmor
  • Målat naglarna
  • Skrivit några rader på projektarbeterapporten
  • Fixat skjuss till stan ikväll :p

Yes, det är ungefär det jag har hunnit med så nu förtjänar jag väl en power nap? :)

godnatt! :)


helgens händelser..

Ja vart ska jag börja, fredag kanske?:)

I fredags började dagen med att jag, Annika och Klas hämtade Krille i Sund. Vi gick på stan och kikade runt lite, det blev inget spceillet för mig, några strumpbyxor och småprylar bara : )

Timmarna gick och folket kom till mig ( Fridas lägenhet ) där jag hade en liten förfest. Sedan var det harrys som gällde, sjukt lång kö, sjukt mycket folk och galet jävla varm på dansgolvet. Men det var skoj trotts den långa väntan och trycket i ryggen man fick av dryga personer i kön som tror att man ska komma in snabbare för att man trycker på, så sjukt störigt! Kvällen avslutades iallfall på max, dock åt jag allt hemma i Fridas lägenhet -igen! BRA KVÄLL MED TREVLIGT SÄLLSKAP! tack <3

lördagmorgon var jag sugen att fara och kolla på skokanonen ute vid Öb så jag skickade sms och frågade Robban om vi kunde fara på elgiganten, ( han går på mitt trick varje gång ) mohahaha! Jag hittade ett par skor men Robb påminnde mig om att jag borde vänta till Stockholm där jag kan gå på skopunkten som har 3 betala för 2 - smart kille det där :D Sedan kom jag på att min mormor fyllde år på lördagen så jag köpte lite presenter till henne och vi for och lämnade dem. Dock var det på söndag hon fyllde år sa hon men hon blev så glad ändå :D haha men lite pinsamt blev de.

Senare på kvällen bjöd robban mig på mat och jag honom på bio - mycket trevligt

Söndag
- Käkade frukost hos Siv ( roberts mamma) innan jag gick på stan en sväng. Därefter for jag hem till Bredbyn och bara slappa.

SÅ nu har ni fått läsa lite om min helg, ska se klart på Johan Falk filmen nu sedan ska jag sova.

GOD NATT - PUSS

jag ska hålla vad jag lovat..

Nej jag har inte glömt att jag ska skriva om helgen, jag gör det efter att jag har sett Johan Falk filmen klart.

HÖRS SEDAN!

Tro det eller ej..

Ja, tro det eller ej men jag ska alldeles strax lägga mig och sova, sov nämnligen inte så bra inatt, och ja jag vet vad det beror på :P

Bloggar mer imorgon om helgen osv.

Jag skickade nyss sms till Mamma som jobbar och frågade om hon ville att jag skulle göra middagen imorgon, ett liknande sms har hon nog aldrig någonsin fått av mig, hon blev nog väldigt förvånad :P

Middagen jag ska göra gjorde Robert till mig i lördags, jätte gott verkligen! Tänker inte avslöja vad det blir ifall någon i familjen hinner läsa detta innan maten är serverad : )

Som sagt, jag bloggar bättre imorgon! Jag vet, jag har varit riktigt slapp med bloggningen senaste veckan.

GOD NATT, PUSS

Fredag - party!

Yes, ikväll är det party som gäller - Harrys!
Har hört att det är riktigt mycket folk som ska ut! Trevligt!

Nu väntar jag bara på att krille och klas ska komma med mat så ska vi börja käka och dricka :) Jag beställde en kebabrulle - GÖTT!

Ska försöka hinna byta om innan de kommer, hörs hej!

Puss

myskväll!

Ikväll har jag varit med Annika, mysigt ! : ) Vi har snackat, snackat och snackat, samtidigt som vi försökte se på film och tv :P, ätit chips, godis och fruckit påskmusk. Pratat om kläder, pojkar, misstag, muskler osv. Tack för en trevlig kväll Annika, måste göras oftare känner jag : )

Imorgon blir de till att gå på stan, fixa mig, käka familjepizza (?) med vänner och tillsist FESTA! Hoppas på en bra fredag med lagomt av det goda :P

God natt, ska försöka skriva imorgon innan jag drar iväg till stan med Annika och klas!

Puss

RSS 2.0