Hej sommar!


Resultat i bilder!









Håret blev lite mörkare, och jag älskar det! : ) Vad tycks?

Håll ut!

Snart kommer bilderna på håret, vad tror ni? Blont, slingor, mörkare, samma? :D

Bilder kommer senare ikväll! Missa inte! : )

helt ofattbart!

Det är helt galet hur mycket jag saknar fotbollen ! Helst matcher på en fin gräsplan! Jag saknar mitt lag, jag saknar tränarna jag saknar fotbollen, gräsplanerna och spänningen innan match! Jag saknar musiken i omklädningsrummet, bussresorna, och träningsvärken som gör att jag känner mig duktig :p






igen....

Nu färgar jag håret igen : ) Om jag inte får gå på stan, om jag inte orkar städa, om jag inte vill gå ut. Ja vad ska jag då göra om inte färga håret ?! :D

vilken färg tror ni?  haha

dålig uppdatering!

Ja nu är jag dålig på att uppdatera igen, men igår på morgonen mötte jag upp emelie på gymmet. Efter träningen drog vi in till stan och köpte sallad och for sedan hem till mig och satte oss ute och solade och åt salladen : ) Super smart och gott med självplocksallad ju, 9.90kr /hg. Ni bör testa det om ni inte gjort det redan.
På kvällen hade jag inget att göra så jag for på gymmet igen, haha.

Nu är det onsdag och jag ska börja jobba om två timmar, känns lite smått drygt. Men imorgon är det partaj igen, jag som sa i lördags att jag aldrig mer skulle dricka alkohol. haha

kram

Drar iväg på gymmet!

Snart ska jag möta upp världens bästa Emelie på gymmet, ska bli skönt. Har ätit så onyttigt man bara kan i helgen, INTE BRA!

Ha en bra måndag kära läsare, puss

Lägenheten

Här kommer lite bilder som jag lovat er, har en hel del nya saker i lägenheten som vi fått, köpt och lånat : )
Kommentera gärna vad ni tycker! : )


Nya påslakan och en superfin tavla som vi fått av min syster Frida.


En stor spegel, passar perfekt i sovrummet : )



Dålig bild men här ser ni den nya soffan, efter lite om och men så blev vi nöjd med placeringen : )


Litet soffbord och fina tavlor som vi har fått av min syster, Tack! : )


Vi har tänkt att köpa en stor golvlampa att ha i högra hörnet.


Blev riktigt mysigt tycker jag, vad säger ni? :)

fix och trix : )

Idag har vi spikat upp massa tavlor, bytt matta, och flyttat om massa möbler och grejer : ) Älskar dessa dagar då allt bara blir bättre och bättre desto mer man håller på. Vi har även hunnit med att gå på stan, handla, pratat med conny på elgiganten om abonnemang osv. :) Jag fick Robet att köpt ett par ljusa chinos och en tröja, bra av mig,bra av mig :D

Nu ska vi snart iväg oh tvätta min bil, skitigast i stan utan tvekan, haha. Återkommer med bilder på lägenheten, + bilen.

Puss

underbar tisdag!

Dagen har varit så himla bra hittils. Dagen började med ett samtal av Emelie, vi bestämde igårkväll att vi skulle ses på gymmet kl 11.00 men hon ringde och sa att hon inte hade någon bil idag så hon frågade om jag kunde hämta henne vilket jag självklart gjorde. Vi tränade nästan 2 timmar. Jag är så himla glad att hon vill träna med mig : )

Efter gymmet drog vi på stan och käkade lunch och gick och shoppa lite. Jag hade ju bestämt mig för att inte shoppa särskilt mycket denna månad eftersom jag köpte bilen men det gick inte att hejda idag. Inte igår heller kom jag på nu :p Livsfarligt att vara ledig så mycket som jag är har jag märkt :p Haha!

Nu sitter jag bara hemma med Robert och ta det lugnt, är så himla trött efter träningen. Vi tränade ju igårkväll också, super mysigt att ha lite egen tid med Emelie lite nu och då istället för att bara ses när man festar. Så imorgon blir det gymmet igen, längtar redan! : )

Nu ska jag städa upp lite här hemma och sedan hoppas på att vi kan köra bort gamla hörnsoffan så vi kan ta in den nya ikväll, annars blir det imorgon.

Ha en trevlig tisdag, Kram

liten del av lägenheten.

Jag har ju för längesedan lovat er läsare att jag ska visa lite bilder på lägenheten, här kommer några få.


tv-rum

tv-rum

tv-rum

"mitt" vitrinskåp och springband : )


"Roberts" vitrinskåp :p


En liten del av sovrummet.



Så nu får det räcka, imorgon kommer det förhoppningsvis en ny soffgrupp, ska bli så himla spännande : ) Kommer såklart nya bilder när allt är klart och färdig placerat : ) Men vad tycks om de ni fått se nu?


dagens outfit


dagens : Kavaj, guldarmband, t-shirt med guldtext och guldhalsband.

dagens Hanna


bättre sent än aldrig, visst?:)

Här kommer lite bilder som jag tog i stockholm förra helgen : )





Fick även följa med på babysim, så himla mysigt : ) observera den supersöta drakbadrocken som jag har köpt till Edward : )

Duktiga lilla sötis som dyker alldeles själv!




VÄRLDENS FINASTE MOR OCH SON : )

Modo Hockey

Riktigt bra och spännande match, de klarade sig till slutspel ändå, helt galet. Så dåligt som dom har spelat vissa matchen alltså. Men ikväll visade dom att de var värd att vara kvar i elitserien ändå :p

Robert är i fjälls med grabbarna och kör skoter så jag sitter här själv en fredagkväll, inte så skoj men jag är så sjukt trött så jag ska snart gå och lägga mig har jag tänkt.

KRAM

gaaaaah!

Alltså shit, jag har hittat mitt absoluta drömhus men robert säger att det är lite för dyrt för att köpa. Han säger att de nog skulle ha gått om jag hade ett fast jobb, åååh!

Vinn pengar åt mig eller nåt ;) Jag hatar att bo i lägenhet vill flytta nu nu nu :p


katastrof!

Alltså det är helt galet, jag MÅSTE sluta shoppa när jag är ledig. Idag köpte jag tre stycken armband, ett par örhängen och ett halsband. Jag har ju redan så sjukt mycket smycken, så varför??

Sedan köpte jag 3 tröjor, alltså inte fin tröjor utan typ slapp tröjor jag kan träna och gå hemma i. Inte heller så nödvändigt! Sedan köpte jag även 6st ljus?! :p

Aja, that´s me. haha, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på beck. Har förresten nyss bränt en skiva jag ska ha i bilen : )
Och ja, jag älskar den fortfarande!

Kram

hej alla bloggläsare!

Ursäkta för dålig uppdatering men JAG KÖPTE BILEN! Det känns hur bra som helst och jag är super nöjd.

Nu är jag såklart lite fattigare men gissa vad jag ska göra idag?:) Jo, jag ska gå på stan med Emelie, tror jag iallafall : )
Shoppade även lite nytt till lägenheten igår, och Roberts sa till och med inte ens emot, trotts att det var en kruka för 150 kr och två stycken ljusstakar för 200 kr tillsammans!  Han ville nog vara extra snäll när han hade saknat mig så mycket efter stockholm : ) Jag borde nog fara iväg lite oftare, haha.

Om 45 minuter kommer Robert hem med lite lunch till oss, så mysigt när han kommer hem på lunchen när jag är ledig. Nej nu ska jag föra över lite pengar till min mor och far som jag lånade till bilen : )

Kram

Stockholm

Som ni säkert vet så är jag nu i Stockholm hos min kära syster. Jag har det super trevligt och jag blir tårögd när jag tänker på hur otroligt glad jag är över att Edward finns i mitt liv. Det är helt omöjligt att vara sur när han är i närheten. Egentligen hade jag tänkt att åka med på tisdag med en jobbarkompis eftersom mamma och pappa åker hem imorgon men nu har jag hittat en bil jag vill köpa i Sundsvall så det skulle ju passa perfekt att åka med mamma och pappa till sundsvall imorgon och kolla på den. Men ändå vill jag ju stanna kvar här och mysa tills på tisdag. Jag har ju liksom inte ens hunnit gå på stan, ILLA!

Jag har ju fortfarande några timmar på mig att fundera :p

Återkommer troligtvis imorgon : )

Kram

Snart drar jag....

Pappa kommer och hämtar mig om ca. en timme och jag har knappt börjat packa ännu. Ska vara i Stockholm tills på.... hm. Har inte bestämt mig ännu men det  blir nog att jag åker hem med en jobbarkompis på tisdag eftermiddag.
Det ska bli så himla mysigt, jag ska mysa med Edward varje liten sekund han är vaken : )

Självklart hoppas jag på lite shopping också, har fört över myyyyyycket pengar nu, mohahaha :D
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste ju ha något i magen innan typ 8-9 timmars resa också. Vi kommer ha ett super stort släp så vi kommer inte kunna köra så mycket mer än 80km/h. Illa! En dryg resa väntar =/ Ska försöka sova, har ju bara sovit 6.5 timme inatt vilket är alldeles för lite för mig. Bloggar mer när jag är i stockholm, kanske imorgon bitti : )

Hoppas ni får en trevlig fredag, skönt att vara ledig måste jag säga : ) Första fredagen på vääääldigt länge.

Kram


RSS 2.0