kvalitétstid!

Nu innan det blir mycket jobb runt jul så passar jag på att hälsa på familjen Hammarberg/Eriksson i Stockholm. Gud vad jag trivs här! Mycket shopping, mysiga promenader, älskade Edward med familj m.m. Igårkväll vid 19.30 tiden ( då har allt redan stängt i övik liksom?! ) for jag och Elin iväg till Kista gallerian (min favvo) och shoppade en hel del. Älskar att fynda!! Sedan kom vi hem runt 21.30 och käkade lite lussebullar som vi bakat dagen innan och såg på lite tv innan vi skulle sova. DAGENS PLANER: Käka frukost Fixa mig Promenad till Täby Centrum Shoppa förhoppningsvis sista julklapparna och kanske något fint att ha på nyår? :) Lunch i täby centrum Promenad hem och lämna shoppingpåsarna?! och hämta vagnen Hämta Edward på dagis Handla Leka och fixa mat Bada utomhus jazzuci Det är väl ungefär det jag har tänkt att hinna med idag, so let´s go! Hoppas ni får en underbar dag, kram!

Snart iväg....

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig inför några timmars jobb :) hoppas de blir minst 4 timmar iallafall, men de är osäkert eftersom jag egentligen inte skulle jobba idag. hoppas ni får en fin dag :) kram


Julsminkning?

Har provat en julsminkning idag men den blev inte som jag hade tänkt mig, måste köpa någon djupare rödfärg till innervrån :) men håret då? Gud så jobbigt med dessa problem, någon som har nåt tips? :)


Julshopping för HELA slanten

Idag har dagen gått åt till att shoppa, är nästan klar med julkapparna nu, riktigt skönt för tiden kommer rusa iväg och vips så är det julafton :) dagarna innan brukar alltid vara så mysiga men inte nu längre när jag måste jobba. Förra året så var jag kvar på jobbet till 23.00 tiden dagen innan julafton. Men men, livet ska inte alltid vara roligt :p hur går det för er med julklapparna? Nåt tips på vad jag kan köpa till min far?:)


Anledningen var...

Anledningen till att jag inte kunde följa på en morgonpromenad imorse är ett enormt skavsår som jag fick igår. Blåsan är gigantisk fast de inte syns på bilden. Sedan har jag tre småblåsor på hälen på den andra foten. Less, hur ska jag kunna dansa loss imorgon? ;)


Ännu finare lägga! :)

Igår var Robert här och hjälpte mig att sätta upp denna hylla. Orkar inte ställa mig upp så ni får en bild nerifrån sängen :p har även köpt super fina kuddar till soffan :)


Ligger kvar i sängen

Har gått med Frida två dagar irad till hennes jobb men inte idag! Skulle aldrig tänka tanken på att göra det heller, varför får ni veta senare när jag har sovit en stund :) godnatt, fast godmorgon ;)


Vilsen i skogen!

She did it! Frida lyckades få med, sjukt skönt med promenad. Längesedan jag var såhär pigg :) men oj vilken omväg vi gick. Tog nog minst en halvtimme att gå till hennes jobb, haha! Imorgon blir de nog vanliga storvägen och ingen stig genom skogen. Haha! Nu - hem och duscha ( läs sova ;) ) hoppas ni får en trevlig dag! Kram


Uppblåsbar madrass och morgonpromenad :)

Frida har sin premiär natt hos mig idag. Hoppas hon trivs och känner sig som hemma nu bara när vi ska vara sambos några dagar i månaden :) Vi var och köpte en uppblåsbar madrass idag på jysk som hon ska sova på, än verkar hon inte ha somnat eftersom hon vrider och vänder på sig mest hela tiden. Och tro mig, jag hör tydligt madrassens gnekande för varje milimeter hon rör sig. Haha :p nej nu ska jag också försöka sova, hon ska nämligen väcka mig vid 7 tiden för att hon tror att hon kan få med mig på en morgon promenad till hennes jobb. Vad tror hon om mig egentligen, Morgonpromenad ??? Det har ju aldrig hänt förr men vi får väl se, skenet kan bedra :p idag sov jag som en stock till 13.40 liksom :p nej bäst att sova nu, blir ju som sagt väckt om några timmar :/ godnatt!


Älsklingen!

Har varit i domsjö och myst med min älskling ! :)


Sista bilden för idag!

Ni får se en bild på sängen också, inte så spännande kanske men :p någon som har ett litet vitt nattduksbord över? :)


Mera bilder :)

Hallen och ena delen av köket :)


Köksbordet :)

Det super snygga bordet jag fick av mamma, thanks mami :) you'r the best <3


Testar igen :)

Tv rummet :)


Problem ?!

Verkar vara nåt fel på blogg.se, har försökt att lägga upp bilder i flera timmar men de vill inte fungera. Kika in lite senare vettja :) kram


Uppdaterar snart!

Snart ska jag uppdatera er, kollar nämligen på ensam mamma söker, missa inte senare ikväll, då kommer lite bilder på lägenheten :)


Happy girl

Nu har jag förberett de
mesta som jag kan i lägenheten, mattan är ute på vädring, prydnadsgrejer ligger i korgen och lägenheten har dammsugits. Nu är de bara att starta ett tvättmaskin min mina kläder så jag slipper tvätta de första jag gör när jag får nya lägenheten :) Julia följer efter mig hela tiden och jag tror hon börjar fatta att något kommer hända. Lillan då, kommer att hälsa på henne varje vecka utan tvekan. Hon har ju sovit i min säng i snart 14 år, hur ska detta gå ? Får hoppas att Robert tar väl hand om henne :) Nu ska jag iväg på stan, tänkte fara och kika på bland annat BOOM efter kanske någon fin taklampa bland annat :) hoppas ni haft en bra onsdag! Kram


Just nu....

Nu är det en jäkla röra här hemma. Allt ömtåligt ska ju in i tidningspapper. Haha ! Har torkat av tvbänken och förberett massa för redan. Ikväll ska jag nog till bredbyn och göra samma sak med grejerna jag har där, tro vad jag ska ta med mig. Kommer nog bli att jag tar med mig mer än vad som ryms, haha :p


Älsklings pojken!

Tänkte visa en bild på min bakgrundsbild på telefonen. Enda killen i världen jag garanterat blir glad av varje gång jag ser :)


Äntligen klart!!!!

Nu är de äntligen klart, jag och Frida flyttar till en lägenhet på Storgatan troligtvis på fredag! Känns hur grymt som helst! En mysig 1a på 45 kvadrat :) Nu håller jag på packa mina grejer för fullt i Roberts lägenhet. Jag kommer att ta en av tvbänkarna och soffan plus massa prydnader som jag köpt. Haha stackarn, kommer bli så tomt här :p Julia får bo kvar hos Robert här i Domsjö, vill inte att hon ska bo mitt i stan. Nu ska jag fortsätta packa, Gud va roligt detta är !!! Ggggglad tjej! :)


RSS 2.0