lill lördag?!:)

Nu ska jag bege mig till stan, emelie och angelica är på mig om att jag ska hänga med ut på krogen men jag vet inte, tror jag är nykter ikväll :p Vi får väl se hur det går, brukar vara svårt att hålla, haha.

Sover över i stan och kommer hem imorgon så inge mer uppdateringar först jag är hemma igen.

Ha en trevlig kväll, puss!

Bilder får gårdagens paddling


Här lastar vi av kanoterna från släpet


Maja och oskar ville gärna jävlas och knuffa in oss mot kanten så de skulle komma 1a :p




Min kanotpartner Lisa : )


Stannade vid flärken för att vila.


Pappa : )



Dags för en fikapaus





hård dag!

Idag har jag paddlat i ca. 4 timmar, oj vad det kommer kännas i armarna, magen och ljumskarna imorgon, haha!
Men roligt och trevligt har det varit, minst sagt. Kommer bilder ikväll för nu ska jag iväg på match. Håll era tummar,för nu måste vi vinna matchen villket jag tvivlar på att vi gör. :p

Ha en trevig kväll, puss


Film

Sitter och kollar på film med mamma, vi kollar på van veeteren som går på kanal 4. Båda har sett den förr men vi kollar ändå trotts att vi är sjukt trötta :p

Imorgon blir det till att paddla kanot med pappa och två andra familjer, längtar!! Så sjukt roligt med paddling. På kvällen blir de match mot moliden, riktigt viktig match, vi ligger 2a i serien och de ligger 1a. Vi måste vinna ;)

Ska stänga ner datorn nu, imorgon blir de nog inte mycket uppdateringar, några få bara.

God natt och sov gott! LOVE, H <3

:)



Här kommer de! Vad tycks? :)

FÖRE - Gula nyanser, riktig mörk hårbotten samt många blandade nyanser vilket jag bara vill ha på underhåret.

 




UNDER VERKNINGSTIDEN - Svårt att få på bild men jag blev livrädd, håret såg ljusblått och grått ut. haha






EFTER - Äntligen är de gula nyanserna borta och en askigton på de allra ljusaste, den mörka utväxten är borta och jag har kvar de ljusbruna nyanserna i underhåret som kommer fram när jag lockar eller sätter upp de :)





tro det eller ej..

Ja, tro det eller ej så är jag grymt nöjd. Lite justering kvar bara vilket jag lär göra på onsdag, orkar inte göra de ikväll än fast jag har produkterna som krävs hemma.

Kommer strax före och efter bild, vänta bara! :)


....

Okej, nu har hårfärgen verkat i ca 10 minuter och det ser redan förjävligt ut, tänkte visa en före och efter bild men det blir nog ingen sådan gissar jag. fanfanfan

Hemma från stan.

Nu är jag hemma från Övik, har hunnit sova och äta också.

Ska färga mitt hår nu, hmm.. Tro hur det blir, aldrig gjort denna färg förr, kommer troligtvis ångra mig men skämms över den hårfärg jag har nu så det är lika bra att göra nåt åt det, värre kan de ju inte bli iallafall :)

Köpte även 2 linnen, en tröja och ett par skor. Haha, var de inte jag som skulle köpa tex. jacka och jeans?:p Ska nog till stan på torsdag också så jag får shoppa då igen. Sedan blir det stockholm nästa vecka, längtar!!

Nej nu ska jag färga håret, hörs sedan.

Kram

Beger mig strax till staden



Dagens outfit - Rosett diadem, svarta jenas, gant tröja.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram

Edward - världens sötaste

Måste bara visa er nyare bilder på lille Eddie ;)





dags för sängen

Yes, nu är det snart sängen som gäller, ska fara till stan runt 10 tiden imorgon så bäst att lägga sig i tid så man är på shoppinghumör ;)

Har smsat lite med robert ikväll och han är ute och tågluffar, verkar vara så himla roligt. Först var de i budapest, sedan vidare till bratislava, därefter prag och idag åkte de till berlin. Fatta va roligt att bara åka runt i olika länder, min vän ebba har även gjort detta nyligen och hon säger att det är nåt jag MÅSTE göra, man förstår inte upplevelsen först man provar på det. Jag får kolla upp lite med dem vilka länder som de rekomenderar att jag åker till :)

Nej som sagt, sägen kallar. God natt, hörs imorgon !

Love, H <3

25 Juli

Jaha, så vad har jag gjort ikväll tänker ni, jag kan berätta att jag har gjort så lite som bara möjligt. Pendlat från sängen och datorn hela kvällen ungefär, käkat lite glass,chips och annat onyttigt ni kan tänka er ;)

Smsat en del har jag såklart gjort också, det är det jag är bra på :) Det är 6 dagar kvar av månaden och jag har bara kvar 282 sms av mina 3000. Hur ska detta gå? Jag har alltså 47 sms om dagen kvar. Jag borde klara mig :D

Imorgon ska jag till stan med mammsen, hälsa på mormor och shoppa lite är väl de som står på schemat. Hon pratade även om att fara och kolla på lite nya soffmöbler, spännande! ;)
Själv ska jag nog satsa på att köpa, hårfärg - hmm, ska jag bli brunett igen kanske?;) Sedan ska jag kolla om jag hitta någon snygg jacka, skor och jeans. Några silikondroppar eller liknande till håret skulle nog behöva inhandlas också känner jag. Aja, vi får se. Brukar sluta med att jag inte kommer hem med nåt av det jag tänkt köpa.

Kram

Trött tjej.

Har sovit sjukt lite inatt, vet inte riktigt varför men så är det iallafall. Hade ställt klockan på 07:25 för att jag skulle på genebageriet och städa med laget men kl 07:15 fick jag ett sms av Tommy att jag skulle upp och hoppas och göra mig redo för att jobba, så jag gjorde som han sa. Så snäll kille så :p

Städningen gick iallfall bra, sedan var det direkt upp på olympia eftersom vi har haft en träningsdag idag från kl 10 till 3. Mycket trevligt förutom att de regnade hela tiden.

Nu ska jag sova lite middag innan det är dags för kyckligpaj till middag, min älsklingspaj och allt ! :)

God natt! : )


Jag har blivit moster!!

Yes, it´s true! Och han är världens sötaste, på bilderna är han bara en vecka gammal, detta var på midsommar! 

 
Moster Frida med lille Edward


farbror Dick, mamma Elin och morfar Anders :)


Stolta mostrar


Tog en promenad ner till vattnet med lillen : )


Det blev mycket champangedrickande denna helg : )


Frida redo för att champange, ovanligt?:p tror inte det


Jag med världens gulligaste!


Helt perfekt rakt igenom! Så underbart fin med midsommarskjortan på : )

eller vaaa?

Har suttit och gjort en ny design på bloggen i ca 1.5 timme. Har det ändrats? -NEJ! 
 LESSSSS


Ny design!

Sådär, nu har man suttit och jävlats med designen också, fattar verkligen inte hur man gör. Men jag har det väl såhär tills jag blir less, vilket inte lär bara så länge tills! :p

Harrys i onsdags!

Bjöd hem min gamla vän Kajsa till lägenheten för lite vin och skitsnack, vilket var otroligt trevligt och de slutade att vi hamnade på harrys. Vi har inte umgåtts sedan vi gick i 9an så nu jäklar bestämde vi oss för att ta tag i det. : )


Min nya klänning, älskar den! : )


Donnan själv!


Fick besök av denna brud också, trevligt!


Avslutar med denna bild på oss, kajsa tillverkar förövrigt ringar av sedlar som ni kan köpa av henne, jävligt grymma! Helst när man ska betala och de som tar betalt måste ta av ringen själv, haha :p Är ni intresserad kan ni höra av er till henne på facebook där hon heter Kajsa Edvardsson

dags igen?

Nej nu var det ett jävla tag sedan jag skrev, ungefär en månad sedan. Galet, kanske jag ska börja blogga ordentligt nu igen när jag ändå bara ligger hemma och pillar mig i naveln!

Eftersom förra inlägget var bilder från förra årets gatufest så kan jag ju börja med att visa lite bilder från årets. Bilderna får tala för sig själva!







Dessa bilder får räcka, finns hur många som helst :p

RSS 2.0