Dagens face ;)

Knäppte ingen vidare bild på outfiten så de får bli på håret och ansiktet istället :p










knas!

Verkar vara nåt fel på uppladdningen av bilder men de skadar väl inte med några dubbla :p

Senare ikväll kommer bland annat dagens outfit, missa inte ;)

kram


resterande bilder på lägenheten : )


haha så typiskt mig, såhär ska det vara på mitt sminkbord annars hittar jag ingenting och rör till det igen : )





tisdag innebär väl shopping, eller?

Ja nu bär det av in till stan, eftersom jag inte bloggat på sistone så vet ni inte heller att jag inte har nåt bankomatkort så därför ska jag in på banken och fixa ett idag. Nu tänker ni förståss, ja då kan hon ju inte shoppa nåt heller men vet ni vad, Jag fann en 500lapp igår som jag inte viste att jag hade, typsikt mig. För några månader sedan hittade jag 2000kr hemma i mitt rum i bredbyn som jag inte viste fanns heller, haha så himla typsikt mig. Har aldrig någon ordning på pengar. Måste skyna mig iväg nu, ska hinna på jobbet en sväng också : )

Ikväll kommer resten av bilderna på lägenheten + en dagens outfit ; )

Hörs sen, puss

Hemmet i Domsjö : )







Här var hälften av bilderna, resten kommer senare ikväll eller imorgon : )

bilen : )







Har inte tvättat den någon gång sedan jag köpte den så det får bli till veckan hade jag tänkt : )

nu jäklar.....

nu ska jag tusan börja blogga igen, jag går och är sur på mig själv för att jag inte sätter mig och bloggar. Så nu ska det bli ändring med det. Minst två inlägg om dagen iallafall, vare sig jag jobbar eller inte. Vad säger ni om det? :)

Ikväll kommer bilder på bilen och lägenheten som jag lovade för ett väldigt bra tag sedan!

Nu när jag ska börja om, några förslag vad som ska visas/skrivas om i bloggen? :)

kram


slapp dag.

Vaknade idag runt halv 3, otroligt skönt att sova ut. De är de absolut bästa jag vet. Drog in till stan en snabbis och shoppade lite prydnadsgrejer till lägenheten och nu funderar jag på att fara in en sväng till bara för att fördriva tiden. Har suttit och pluggat lite för imorgon ska jag göra provet för försäkringscertifiering, önska mig lycka till! Det är faktiskt svårare och mer än vad man tror, tur att jag läste rättskunskap i gymnasitet så jag har liten fördel iallafall : ) Robert skruvar i bilen även idag, håller på att bli galen på den där jävla bilen snart, tur att den är så gott som klar nu. Pratade med sis idag, finns ingen jag saknar så mycket som Elin och Edward, det gör ont i hjärtat när jag tänker på hur länge sedan det var, och när jag tänker på hur mycket tid jag missar med edward genom hans uppväxt. Så nu ska jag banne mig fara ner näst,nästa helg om det passar bra för dem och om jag lyckas tjata med mig Robb. :)

Nej nu en sväng på stan, för det förtjänar faktiskt jag när jag sitter och pluggar på min lediga dag :D

Kram

Kan man kalla de shopping? :p

Idag tänkte jag att jag skulle motstå att fara på stan och shoppa så jag spar mig till imorgon istället :p Men jag for ändå en sväng på rusta för att köpa fryspåsar och galgar. Men vet ni vad, jag hittade ett superfint sommarhalsband och ett par fina örhängen.

Ringarna som är på halsbandet går även att ta bort om man vill det, super fint båda alternativen.


 







förlåt,förlåt,förlåt!

Nu måste jag verkligen skärpa mig, jag har egentligen inget skäl till att inte blogga men jag skyller på att jag har jobbat extra mycket eftersom Linda har varit på kurs, sedan har jag varit ovanligt trött och nere. Men nu ska det blir bättre : ) Har inte ens tränat på typ två veckor, helt sjukt! Även det ska bättras från och med nu : )

Jag ska göra ett prov på jobbet så jag sitter och läser för fullt, inge vidare roligt. De påminner om jobbiga prov jag hade i skolan som man bara måste klara. Uch, hatar sånt!

Ikväll är det iallafall bio som gäller, drar till med älsklingen och två av hans kusiner, MYS!







En hel del jag måste gå igenom och lära mig..

spännande dag !

Nu tänker jag inte berätta mer än vad jag får, hur mycket det nu är men vi tog iallafall fast en tjuv idag på Elgiganten, oj vad chockad jag kände mig, svårt att förklara känslan men allt blev så serisöst och spännande helt plötsligt. Från att stå och flamsa och skratta med personalen till att stå och berätta hur det gick till och hur tjuven betedde sig när han gick förbi mig i kassan för polisen. Han försökte sno med sig en hel del, så det uppnår iallafall grov stöld. Riktigt skönt att få fast sånna där typer, vad chefen ska vara nöjd när han läser smset vad som hänt, han som just nu ligger i kanarieöarna och göttar sig, den jäkeln :)

Roberts bil gick iallafall genom besiktningen idag så det var ju skönt, jag som trodde de skule betyda att de snart var slut på att sitta själv alla kvällar och helger men icke, just nu är han i garaget och slipar hela bilen, tejpar osv för att sedan kunna lacka om bilen från röd till svart. Sedan räknade han upp 5-6 grejer till som skulle göras, undra hur lång tid detta tar?! =/ Men jag får väl lita på älsklingen, allt kommer bli så bra och vi kommer kunna hitta på roliga och mysiga saker sedan när han är klar med bilen helt.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, för det kommer inte jag få :p Tur att det är rätt bra på tv ikväll iallafall : )

Kram

seg tjej igen...

Det har inte blivit av att blogga den senaste tiden som ni kanske märkt. Men de har inte hänt särskilt mycket faktiskt. Måndag - stan och träning! Tisdag - träning! Onsdag - Träning + jobb.

Hoppas allt är bra med er, kram


RSS 2.0