put your hands up in the air


Första delen med bilder från Turkiet.












I am back!

Jag är tillbaka i Sverige efter en otorligt mysig och solig resa i Turkiet. Idag är jag ledig så jag ska såklart alldeles strax dra iväg på stan, samt fara på jobbet ( ovanligt när jag är ledig )  haha, nej men jag måste köpa en födelsedags present till min kära farfar som fyller år imorgon. Sedan ska vi iväg och äta middag hos min mormor, så himla längesedan jag träffade henne så jag skäms! Hon ska få en liten present från alanya också : ) Ikväll ska jag försöka lägga in lite bilder här på bloggen från resan, blev inte mycket bilder alls eftersom en viss person (Robert) glömde kamera laddaren hemma så den dog typ andra dagen, haha !

Nej nu shopping i stan, puss !

nu jäklar smäller det!!

Som jag har längtat efter denna dag i flera år. Äntligen är det dags för mig och Robert att fara utomlands för första gången ilag. Vi har varit på många små semestrar runt om i sverige men aldrig utomlands. Det ska verkligen bli jätte roligt och enligt smhi ska det vara minst 30grader alla dagar och ca 22-28grader på kvällarna. Hur underbart låter inte det ? En sak jag ärligt talat är lite orolig över är vilket hotell det blir, vi gjorde en chansning och tog ospecifiserat. Men och andra sidan får man tänka på att man inte kommer vara på hotellet så super mycket förutom när man sover liksom : )

Nej nu måste jag fortsätta packa, är inte klar än!! Jag ska iväg och jobba om 2 timmar och sedan hämtar Robert mig runt 15.00 tiden, då far vi på coop och köper godis och solkräm sedan bär det upp till flyget. Spännande!  : )

Hoppas att ni alla kommer få en underbar vecka och att ni tänker på mig, höhö ;)

Jag kommer att ta med mig en gammtelefon så jag kan ha kontakt med de närmaste!

Förresten, ni skulle ha sett imorse när jag vaknade! Julia, min katt har legat och sovit i min resväska inatt. Sååå himla söt, hon förstår nog att jag ska fara iväg och hon är väl rädd att bli lämnad. Sötisen då!

Nej nu måste jag lägga på ett kol, ha det så bra så uppdaterar jag när jag kommer hem om en vecka. JAG LOVAR!  :D

puss&kram

RSS 2.0