100dagars igår :)

100 dagars igår var mycket bra enligt mig. Hade riktigt trevligt med klassen hos Julia, full ös blev det helt enkelt. Mycket dans, erkännande, jag har aldrig leken, sång och taggande inför studenten osv.

Vid halv 12 tiden drog vi till statt där de var rätt så bra faktiskt, bättre än förväntat. Roligare att träffa vissa personer än andra ;) ;D Sedan blev de max med Emelie, vi åt dock inte där. Jag beställde en stor strips med dipp, jag tog med mig brickan med stripsen och åt påvägen till Frida istället och partyhatten som jag fick av Charlie får man ju inte glömma. Jag var helt enkelt Emelies underhållning hela vägen från max till statt :D

Idag mådde man dock mindre bra när man vakna, men det var det värt. Imorse sa jag ioförsig tvärt om, jag sa att jag aldrig mer skulle dricka sprit - vilket jag kommer göra :P

Nu blir de till att öppna en chirrepåse och se på tv innan jag ska sova, träning imorgon kl 11:00 - LÄÄNGTAR!!

Blir tyvärr inga bilder från gårdagen eftersom jag inte har några alls, och jag vet inte ens vilka de var som hade kameror med sig, men för eller senare så kommer jag förhoppningsvis att få några som jag såklart laddar upp här på bloggen.

P U S S


Call me crazy!

Idag har jag sovit efter skolan som aldrig förr. Från 14:00 till 21:20, förutom middagen som jag åt på ca 10 minuter. Men -  jag har en anledning till detta. . . . .

Inatt hade nämligen jag och några vänner uppesittarkväll till hockey OS.
Första matchen började kl 02:00 därefter kollade vi på Finnland matchen som började 04:00 och sedan, den efterlängtade Sverige matchen som började 06:00. Haha, så jag sov ungefär 40 minuter inatt, men roligt hade jag. Vid 6 tiden började vi bli lite hungriga så våran frukost blev kladdkaka med vaniljglass, sjukt gott! Det blev inte nyttig kväll för 5 öre, förutom frukosten har vi hela natten ätit godis, chips med dipp, popcorn, och ja - ni förstår! : ) Det blev även mycket snack, planering inför morgondagen ( 100 dagars ), biljard spelande och ja, allt möjligt. Visst håller ni med om att det låter mysigt? :)
Skolan som började kl 10 var lite halv drygt, men det var en chill dag så det gick bra trotts de få minutrarna till sömn. Dock var det en av oss som inte pallade sig till skolan, nämner inga namn :P

De som var med inatt var: Emelie, Elin, Linnea, Maja och Martin. - Mycket trevligt gäng måste jag säga, tack för en trevlig kväll/natt/morgon vänner! :)

Som sagt, 100 dagars imorgon och jag vet fortfarande inte om jag orkar följa. Jag tänker iallafall äta tacos med klassen i Banafjäl hos Julia först, sedan får jag se om jag stannar och festar eller inte. Temat är: Indianer / Cowboys. Rätt roligt tycker jag men eftersom jag inte vet ännu om jag ska ut eller inte så blir de ingen utklädnad för mig i vilket fall men hade jag varit säker på utgång hade jag lätt klätt ut mig till cowboy. :D

Nej, nu ska jag försöka sova igen så jag orkar med morgondagen. Första lektionen består av redovisning av ett eget arbete, wish me good luck!

God natt och sov gott. Jag tänker inte säga när jag ska blogga igen eftersom jag aldrig kan hålla det :P
Kram




Dåååålig stil!

Som ni säkert läste på rubriken, dålig stil! Jag skäms att jag inte har bloggat om helgen ännu. Har varken haft ork, vilja eller tid att sätta mig och blogga. sorry för det! Och nu kommer jag knappt ihåg vad jag skulle skriva om helgen, haha ! Ni märker väl om jag kommer på nåt att skriva om de eller inte : )

Imorgon ska jag sova hos Frida och jag gissar att hon även då tagit med sig sitt internet så då blir de inte heller någon uppdatering.

Iallafall måste jag sova nu, har tänkt att sova sedan halv 10 men har skjutit upp de med onödiga saker som jag alltid gör när det gäller pluggning och annat som jag inte borde skjuta upp.

Nej som sagt, sova nu! Hörs när vi hörs, jag måste sluta lova saker nu, verkar inte kunna hålla mig till de jag sagt! :P
GOD NATT!


Dåligt uppdatering!!!

Nej jag har inte slutat blogga, har bara varit jävligt slapp. Hade tänkt att skriva lite om helgen och så ikväll men har feber och är allmänt slö så jag har inte gjort annat än att sova ungefär.

Jag blir nog hemma från skolan imorgon, som det känns nu iallafall.

Jag bloggar mer imorgon istället. Nu ska jag sova, vilket jag gjort ungefär hela dagen och hela kvällen förutom när de var godmiddag och blåsningen på tv : )

Bjuder på en bild från i lördags när jag och älsklingen var till fotografen nere vid hamn och fotograferade oss lite. Och ja, jag har löshår på bilden :P


rubrik?

Jag hatar verkligen att komma på någon bra rubrik, och jag har aldrig lyckats heller känner jag :P

Nu ska jag iallafall börja göra våfflor, sedan bär det av till träning. Har missat två träningar irad nu, inte bra.




NÖJD TJEJ


Har mammas fina underställ på mig. Mammi jag vill också ha ett sånt ;)


Här ser ni läget på stan idag, full fart!

Sitter här och . . .

Ja, vad gör jag? Ungefär allt förutom att plugg. That´s me!

Men nu har jag gjort bort allt annat så nu kan jag inte skjuta om det med massa andra saker längre.
Jag har sovit lite till
Jag har varit i hyreshuset och hämtat hallonsylt i extra frysen ( Jordgubb som vi hade hemma dög inte ) :P
Jag har varit på affärn och köpt våfflor och grädde. Ja, det blir våfflor till middag :D Och det känns jääävligt gott! :)
Jag har lyssnat på musik, läst bloggar och bara slöat framför datorn.

NU SKA JAG PLUGGA, då ser det bra ut när mamma vaknar också  :)

kalla mig pluggisssch :)

tisdag!

Jag är ledig idag, eller ledig och ledig. Jag måste plugga som en tok hemma vilket även jag ska försöka ge mig in på alldeles strax : )

Har precis varit ute med soya i det fina vädret, dock lite för kallt men skönt att solen värmer iallafalll!

Idag är det jag som ska göra middagen, har inte bestämt mig för vad ännu. Väljer bland tacosgratäng med ost nachochips eller våfflor med sylt och grädde : ) Måste fundera ett tag till, men innan 2 måste jag ha bestämt mig för då vaknar mig kära mor. Eller har ni något annat förslag till middag?

Nej nu ska jag plugga som jag lovat min "kära" lärare, Björn!

Hörs sedan, puss

plugg plugg plugg

Ja, plugg är det jag har ägnat mig tid åt i helgen, spännande va? Jag har nämligen prov imorgon och jag kan ändå inte allt. Det är tydligen tänkt att jag inte ska ha någon fritid alls!
Uch vad jag är less på skolan nu, menmen. Nog med gnäll : )

I helgen har jag, förutom att plugga sovit i Fridas lägenhet medans hon varit i Stockholm. Så skönt att ha en egen lya för sig själv ibland : ) Tack Frida för att jag får låna den när du är borta <3
I lördags gick jag och mor på stan en sväng, hittade en del fina grejer jag ville ha. Köpte bara dock en sak ( kommer på bild nedan )  Vad tycker ni, hiss eller diss ? ;D

Förresten, jag ska nog söka extra jobb, väljer bland två. Tänker inte säga vad, då kanske någon annan tar min idé : ) Ni lär ju märka om jag börjar jobba : )

Nej nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, jag tar bilen imorgon så det blir lite sovmorgon iallafall. Annika ska åka med mig, vi ska poppa "100% tjejer" i bilen har jag bestämt : ) Håll tummarna för mig imorgon när jag ska göra mitt prov. Det handlar om skelettet, lederna, skelettets uppbyggnad osv. De värsta är att allt ska kunnas på latin! Uchuchuch!  Nej, nog med klag var det väl ?:D
GOD NATT


Jag köpte den rosa, ska nog gå och köpa svarta kavajen någon dag i veckan : )
Svårt att se men kavajen var riktigt fin, dock kommer det att svida i plånboken.


Fick lov att testa hur det såg ut med kjol, hittade en skinnkjol i Fridas garderob :P

Dålig uppdatering jag vet..

Nu tänker jag inte heller ge er något super inlägg, ska lämligen gå och städa ett av våra hyreshus, gud så roligt, eller ? :P

Återkommer senare ikväll, måste skynda mig nu så jag är tillbaka kl 20:00 då det är blåsningen! :P

Det får bli en puss bild på alla hjärtas dag! : )


Hemma från träningen!

Gick sjukt bra på matchen i slutet av träningen idag. Kanske bästa någonsin :D Man blir så glad när det för en gångs skull kommer sånna dagar : D Då vill man bara fortsätta träna träna träna, so now I´m happy :D

Här kommer bilderna jag tänkte lägga in innan jag drog på träningen.


KÖRVSING! Frida, blir du inte lite sugen ?:)


Nöjd efter körvsingen, redo för träning.


Redo för träning! As you maby can see? :)


Ledig idag

Som ni läste på rubriken, jag har varit ledig idag eftersom det var öppet hus i lördags. Riktigt skönt!
Jag hade tänkt att min dag skulle gå åt till läxa, städa upp lite i rummet m.m. Och inte har jag gjort nåt av dem, min dag har gått åt till att sova, sova och sova ungefär. Bra där Hanna!

Modo vann ikväll med 4-1 för er som missat det, riktigt viktiga poäng!

Ikväll ska jag föröka sova tidigt så jag är pigg imorgon, men hur ska det gå när jag sovit hela dagen idag? = /

Orkar inte skriva mer nu, god natt! Kram

ELIN JAG SAKNAR DIG!


Sleep time

Nu ska jag strax sova, efter att jag fått i mig något i magen. Är så sjukt hungrig. Brevid mig i sängen har jag Soya ( våran hund )  fattar inte varför hon har börjat hoppa upp i min säng helt plötsligt, menmen det är bara mysigt, förutom när hon mensar ner hela lakanet som hon faktiskt gjort några gånger.

Ser att det är en hel del som har varit in på min blogg och kikat, tråkigt att det är så få som vill kommentera bara :P

Jag hade helt glömt bort att vi var lediga från skolan imorgon, tur att Hanna Häggström sa det! Gissa hur arg jag hade varit om jag for till skolan 06:55 imorgon bitti till en stängd skola istället för att ligga hemma i sängen och sova ut.

Aja, god natt och sov gott! Hörs imorgon.
K R A M


Lite bilder från 125dagars i fredags!

Här får ni se några bilder från klassfesten. 
Kommentera gärna! : )
 

Jag fixar Julias hår


Martin, Jag, Maja, Ludde


Klassen + 2


Jag och super snälla silver sara (Maja)

Klassen + 2


Klassen + 2


Stayling


Rambo (Charlie & Martin)


Vattenfall


Lek


Lek: Först att dricka upp glaset med öl i, med två tamponger i munnen vinner!




Kom tillbaka snart!

Nu håller jag på att ta emot massa kort från 125dagars som var i fredags för er som missat det. Laddar upp några av bilderna här på bloggen senare ikväll. Kom tillbaka då!

PS: Jag längtar till kl 20:00, BLÅSNINGEN! :D

Kram

Träning

Träningen börjar om 10 minuter, måste S P R I N G A!

Hörs sedan, kram

Kortfattat

Nu ska jag skriva detta kortfattat! Är så sjukt trött, och jag ska strax vara chauför åt min faster så jag ska vila lite innan hon ringer hade jag tänkt.

Gårdagen med klassen var rolig och mysig, tack hörni! <3
Efter parken blev det film i Fridas lägenhet, tro det eller ej :P
Idag har jag varit på Elgiganten och köpt en ny telefon, eller jag får den om några dagar, den var slut på lagret.
Ikväll när frida kom hem från boden och hörde att det fanns melodifestivalen biljetter kvar så for vi runt och letade där de sålde, tillslut köpte hon 2 biljetter till oss för över 1000kr. Tack siss! Loveyou!
Nu sitter jag bara och väntar på att Kicki och Sören ska ringa för skjuss hem, F sover.

Hörs imorgon, K r a m

....

Nu är det som det är, och jobbigt är det!

Bilderna är tagna idag när jag slappade i sängen efter skolan, och som vanligt med sällskap av den bästa! <3






4 Februari

Igår sov jag i Fridas lägenhet så jag hade ingen möjlighet att blogga. Vid halv 7 fick jag och Robert för oss att fara på Elgiganten, jag måste köpa en ny telefon. Nu har jag iallafall kollat ut vilken jag vill ha, ska kolla om det går att få billigare genom att beställa från internet, annars far jag nog dit och köper den i helgen eller så : )  Efter det så hade jag glömt att äta middag så vi for och käkade på Sibylla, det blev en kebab tallrik :D
Efter det for vi och hälsade på Marie ( roberts kusin )  som nyss fått barn, lilla Rasmus, så söt : ) Efter att vi vart där någon timme for vi till lägenheten och kollade på en Johan Falk film, :D

Idag har jag inte gjort mycket alls, väldigt slapp skoldag. Kom hem vid 3 tiden, har egentligen träning om en timme men funderar på att skita i den och träna själv så jag hinner gå och se hela modo matchen hos min kära faster, spännande nu ju :)

Imorgon blir det fest, och jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till, om jag ska klä ut mig osv. Nåt förslag?

Dagens bilder :




Ny design..

Håller på lite med designen ikväll, har börjat lära mig lite smått iallafall : ) Vad tycker ni? Förbättring eller försämring? :)

Måste sova, god natt! Puss

Inget plugg....

Blev inget plugg ikväll, för gissa vem som glömde böckerna i skolan? Så sjukt klantigt!! Får göra den imorgon efter träningen istället och lämna in på onsdag. Det gör nog inget för Malin, hon är så snäll så : )

Har både haft en mysig och bra kväll men även en jobbig och dryg kväll, vissa förstår bättre än andra ;)
Laddar upp en bild på min outfit idag, som jag hade lårhöra stövlar till. :)

GOD NATT, KRAM


Svarta jeans - Cubus
Svart långärmad - Gina Tricot
Pälsväst - Vila


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, igår vid 6 tiden på kvällen kom jag på att jag ville fara till stan och sova i Fridas lägenhet, så jag tog bussen dit. Såg på wallander och gick och la mig, rädd som vanligt. haha! Jag får skylla mig själv när jag ser på sånna filmer.

Ikväll måste jag plugga religion som ska vara inlämnad imorgon, hoppas jag hinner men det ska bara vara en sida så jag borde klara det  : ) Jag ska skriva om Jihad, vilket betyder heligt krig i islam, samt strävan efter något.

Skriver kanske när jag är klar, om jag nu kommer bli det :P
Kram

RSS 2.0