Domsjöbo

Nu när Julia bott i domsjö några måndader känns de som att hon borde få komma ut och se sig lite omkring hon med. Idag när det är så fint väder tänkte jag att det var en perfekt dag för en liten utflykt för Julia. Första gångerna tänker jag nog ha koppel på henne, man vet aldrig vad katter får för sig, och helst när det är så mycket katter här runt omkring också. Ni skulle ha sett och hört igår kväll. Julia började tvärt fräsa och låta jätte mycket så jag sprang och kollade vad det var frågan om, och då hade hon genom persiennen ( stavning? ) sett en katt, en vit katt som satt utanför fönstret och stirrade på henne. Inte konstigt att hon blev högljudd, hon har ju inte sett ett djur sedan hon bodde hemma i bredbyn.


Hon var lite feg till en början och satt och tittade sig runt i flera minuter utan att röra sig de minsta.


Sedan började hon bli allt mer nyfiken.


Hon verkade tillslut trivas väldigt bra, hon har nog saknat snön en hel del. Sötingen min!

Nu sitter hon och tittar ut och gnäller för att hon så gärna vill ut igen. Imorgon blir nästa utflykt för min lilla bebis :p


Girls, they wanna have fun!


Längtar redan till nästa utgång : ) Julia ( till höger )  den jäkeln är ju i Spanien nu så när hon kommer tillbaka ska vi tusan festa, bara så ni vet brudar :p

Måndag = ledig = blogga ;)

Ja nu var det måndag igen och det innebär såklart att jag är ledig och har bra med tid att blogga :p

Nu sitter jag här framför tvn helt genomsvettig efter ett träningspass, haha. Känns lite fel att springa och promenera inne när det verkar vara super väder ute. Ska försöka tvinga med mig Robert på en promenad ikväll, spännande att se om han hänger på. Vi har nämligen inte gått en promenad ilag på ca 3 år tro det eller ej, haha :P

Så tro vad jag ska hitta på idag då? En sväng på stan brukar det ju alltid bli på måndagar men orkar jag? Det är frågan, det återstår att se.

Från och med idag ska jag och robert göra en tävlig igen, Den som går ner mest i vikt efter denna månad får en middag av den andre. Robert vann förra tävlingen så igår bestämmde jag att vi skulle köra bäst av 3. Nu jäklar ska jag vinna : ) Påminn mig gärna om jag skriver att jag ska sitta och äta chips, godis och ostbågar hela kvällen. haha

Nej nu ska jag duscha och sedan får jag se vad dagen har att erbjuda. Några förslag vad jag kan hitta på ? : )




Svettig tjej :p

ops!

Sorry, jag har märkt att när jag jobbar så orkar jag aldrig starta datorn i huvudtaget. Kommer hem halv 8, ställer mig och lagar mat och runt halv 9 har jag ätit, gjort matlåda och stökat bort och då orkar jag inte ens trycka på startknappen på datorn utan då är det slappa som gäller sista timmen innan jag ska duscha och sova.

Detta kommer nog att bli min tråkigaste helg på väldigt väldigt länge. Vill bara ha måndag så jag får gå på stan, sova ut, och ta det lugnt. Igårkväll var robert iväg och åkte skridskor med sina vänner i ett par timmar och när han kom tillbaka vid 10 tiden ville jag gå och lägga mig, sedan idag när jag kom hem från jobbet så tänkte jag att vi skulle ha en myslördag med en god middag och filmkväll men nej då skulle han äta ute med kompisar och sedan dra iväg på krogen. Rolig kille, så nu sitter jag ensam i lägenheten ikväll igen. Julia är i spanien och emelie jobbar så nu är jag bara sur och trött och vill sova tills på måndag men jag har ju en dag kvar att jobba denna helg. Som tur är så är det bara 4 timmars jobb imorgon så det ska nog gå bra : )

Hoppas att ni andra har en trevlig kväll, kram


paketet har kommit!

Förra veckan skickade jag efter kort och nu har de kommit. Dom blev så himla fina, rekommenderar verkligen att framkalla foton från Elgiganten. Super billigt och jätte fin kvalla.

Förresten, vi vann matchen igår. 3-1 mot serieledarna och jag gjorde ett mål på en frispark från egen planhalva rätt i krysset. ( stolt ? , Ja!  ) :D

Ska dra iväg lite tidigare på jobbet idag så jag kan springa över på Ö&B och kolla om jag hittar några fina ramar som jag kan sätta mina nya kort i : )
Om jag hittar några så visar jag självklart resultatet ikväll!

Kram

tisdag = korpenmatch

Ja, ikväll är de som sagt korpenmatch som vanligt. Fick precis höra från Frida att vi kommer vara 6st, vi är vana att vara ca 12-15st. Jag kommer att DÖÖÖ! Fatta va drygt med en avbytare?!

Aja, nu ska jag inte bli nervös i förväg. Robban är iallfall som vanligt i garaget och mekar med sin bil och jag är hemma och gör lite nytta ( ?! ). Nu piper våran diskmaskin att den är klar så man kanske ska ta och plocka ur den så man får någon beröm när älsklingen kommer hem : )

Idag när jag gick på stan fick jag för mig att klippa mig så jag gick in till min frisör och fråga om hon hade någon tid idag och hon hade en ledig tid kl 15.00 så nu har jag nyklippt och riktigt frächt hår :D

Ska försöka slappa lite nu innan Anna kommer och hämtar mig om en halv timme.

Kram

Underbar helg!

Efter jobbet i fredags så hämtade jag upp maria och juila inne i stan och tog med mig dem till mig i domsjö på förfest!
Därefter drog vi in till Harrys för lite party party.

På lördag var det dags för loge i swedbank arenan med trerättersmiddag med min kära familj, men först var det en fördrink med tilltugg hos min syster inne i stan  Det bästa av allt är att Elin, Mark och Edward var med hela helgen!

Som ni kanske vet så förlorade modo men inte gjorde det oss någonting, vi hade sjukt trevligt och det blev kanske en eller två öl för mycket för vissa. Det var skönt att vara nykter och chauför för min del efter en utekväll i fredags :p

Efter matchen följde jag och robert med till Bredbyn och sov där. På söndag skulle jag städa några timmar på gene för anundsjö if men efter det var det mys med framförallt Edward som stog på schemat. Runt 20:30 tiden på kvällen for vi hem nöjda efter en ritkigt mysig och trevlig helg.

Och ja, jag glömde kameran hemma så kika in på mina systrars blogg istället. www.gottmosoverdos.blogg.se


hemma

är nu hemma efter en sjukt rolig och mysig utekväll. Träffade många kära vänner som jag inte träffat på ett bra tag. Sitte rnu och äter varma mackor istället för ett maxmål och ska strax gå och lägga mig. imorgn får jag äntligen tträffa edcward, elin och mmark. myyyyyyyyyyyys -:D '


hörs imorgon hoppas jag. puss

partyyyyyyy :D











party ikväll , harrys mina väänner :D

Tips till mammi : )

Köpte en vårjacka här om dagen som jag främst tipsar till min mamma men även till er alla andra också såklart.
Den finns i flera olika färger på H&M.






sovmorgon

Klev upp runt 12 idag med, riktigt skönt att sova ut. : )

Idag börjar jag 15.15 som alla andra onsdagar, sånna dagar behövs också kan jag lova! Hinna ta det lugnt, sova ut, städa, se på lite tv och blogga såklart : )

På fredag ska jag ha en liten förfest hemma hos oss så jag måste försöka fortsätta plocka undan ikväll efter jobbet.



Såhär ser jag ut idag. Svarta kostymbyxor, bruna linser, super fina örhängen som jag fått av Siv och jätte fint halsband som jag fått av Elin! : )

Hoppas ni får en bra dag / H

15e februari

Håret blev bättre än förväntat, känner mig nöjd nu konstigt nog :p Men om jag känner mig rätt så är det inte länge kvar tills jag gör nåt i håret igen. Har fortfarande en förpackning hemma ;)

Dagen igår började med en sväng på arnäsköpcentrum och elgiganten ( på min lediga dag ? ) Efter det träffades jag och robert på affärn för att köpa ingidienser till vofflor eftersom han ville äta hjärtvofflor när det var alla hjärtansdag :p söt han är!

Sedan drog vi till bredbyn och myste med mamma framför tvn.

Idag ska jag på stan igen, alltid är det nåt man måste köpa ;p Just de, har glömt att säga att julia inte verkar må så bra, hittar spy lite var och varannan dag. Imorse var det en stor hög på fönsterbrädan i tvrummet. Lillen min!

Lägger upp några bilder från jul, bättre sent än aldrig, visst?:)






Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar denna underbara kille!


Världens sötaste pepparkaka !


färgar håret igen!

Ja nu är det dags för hårfärgning igen, blir aldrig nöjd! Och jag vet redan nu att det knappt kommer synnas någon skillnad eftersom jag har samma färg nu som sist jag färgade och då blev de inte heller någon skillnad nästan :p Men man tager vad man haver : )¨


Jag NU


Detta var nog efter förra gångens färgning förr förra veckan om jag inte minns fel :p

ärligt talat!

Jag kan helt ärligt säga att den saknaden jag har för denna person är helt oberskrivlig! Jag har börjat räkna ner dagarna, bara 6 dagar kvar till jag får träffa honom.

Personen jag pratar om är självklart världens bästa Edward!




Det kanske låter dumt att vara förälskad i en sån liten pojke men det är tusan inte långt ifrån :) <3

Jobbjobbjobb

Nu har jag jobbat hela helgen, skönt att vara ledig två dagar nu. Måste bara säga att ingen förstår nog hur tacksam jag är över att jag har det jobbet jag har.´. Det är så roligt, trevligt och lärorikt varje jobbdag : ) Självklart har även jag mina dåliga dagar på jobbet där man möter på otrevliga människor, stressiga engelskmän som blir sur om jag inte förstår exakt vad de vill osv. Tur att man har trevliga och hjälpsamma kollegor : ) Känns som att jag kommer in i jobbet mer och mer för varje dag och det bästa är att jag lär mig saker och gör framsteg för varje dag som går : )

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och chilla lite framför La Ink och fundera på vad min nästa tatuering ska bli, nåt förslag någon? : D

Kram


Good night

Nej nu ska jag gå och lägga mig, jobbar heldag imorgon. Hoppas att robert kommer hem snart bara, han har nämligen varit till umeå och köpt en bil. Spännande!

God natt



Hej apan!



Bättre matchning klarar ni inte va? :)




Just precis nu.


tvbänken i helhet : )


Jag i min nya favoritkofta : )


mera bilder!

Fick en kommentar att jag borde lägga upp mera bilder och absolut ska jag försöka göra det, nåt speceillt ni vill se? :)

Nu blir det snart Irene Huss på 5an, brukar alltid kolla på det. Brukar ni se det? :)

Funderar på att gå på mitt promenadband under programmet, hur bra är det inte att ha ett sånt framför tvn? :D

Kram

 
Här ser ni en lite halvtaskig bild på den nya tvbänken också! Vad tycks?  : )


andra korpenmatchen

Gårdagen var riktigt mysig, dock blev vi lite besvikna på spa avdelningen, vi var mest ute i badlandskapet vilket jag gissade på innan :p Åkte massa roligt och tävlade hit och dit : )

Idag har jag varit på stan och letat present till pappa men kom bara hem med saker till mig själv ( som vanligt )....
Får ta en sväng imorgon också innan jag börjar jobba och köpa nåt till far min.

Är precis hemkommen från våran andra korpen match och denna gång förlorade vi tyvärr med 0-1 men de var fjolårets serieledare så vi är ändå nöjda med matchen, dessutom hade vi många borta från vårt lag, tex. Frida, min syster.

Nu blir det kvällsfika sedan duschen och slutligen en efterlängtad säng!

Kram

Spa

Nu ska jag börja göra mig iordning för staden. Jag och robert ska nämligen på paradisbadet och på spa men jag tänkte hinna gå en sväng på stan först. Tänker ha min nya supersnygga baddräckt på mig, längtar :p

Uppdaterar ikväll om hur dagen har varit, kanske hittar jag nåt på stan också ;)

Hoppas ni får en super mysig dag och kväll för det tänker jag ha.

Puss

You´r my loverboy








Mys söndag

Idag var det tänkt att vi skulle fara på paradisbadet och relaxen eller spa som de nu kallas men när vi hade packat och satt oss i bilen märke vi hur fint väder det var så vi bestämde oss för att ta paradisbadet imorgon och istället ta en skotertur på isen och sätta oss och sola vilket var otoligt skönt!

Igår blev det middag hemma i bredbyn vilket var väldigt trevligt och gott. Jag och mamma gick ner i källaren och jag plockade på mig en hel del att ta med mig till våran lägenhet : ) Igårkväll blev de ingen fylla men några glas blev de hemma framför några bra filmer och tända ljus.

Nu är det wallander som gäller och försöka placera ut lite av de nya sakerna jag tog hemifrån bredbyn : )

Bilder från dagen kommer nog upp senare, kika in då : )

KRAM

fylla ikväll? :p

Nu jäklar ska det drickas ;) Nej jag bara skoja, Elin du behöver inte vara orolig, jag sköter mig alltid ;D
Men jag saknar dig och Edward som aldrig förr, så kom hem!

Beställde lite alkohol från Tyskland förra helgen och nu har det kommit : )




Börjar bli lite fullt, imorgon ska vi fara och hämta ett likadant vitrinskåp : )

miss miss miss

Gud så jag saknar mitt blonda hår med mörkare botten, men jag får inte glömma att jag vägrar att ha super blont på sommaren så jag får försöka tänka på det varje gång jag börjar sakna det :p



projekt?

Har börjat med ett projekt, någon som kan gissa vad som jag inte redan har berättat för?:)




Lördag

Nyvaken och trött sitter jag här och kollar på en film på canal + first. Robert har farit iväg och kört skoter som han alltid gör på helgerna vilket jag tycker börjar bli lite tråkigt nu. Vi äter aldrig frukost ilag tex. Får hoppas på imorgon istället :p

Jag blir slapp att skriva när jag jobbar har jag märkt, men nu är jag ledig hela helgen så nu hoppas vi på lite bättre uppdatering. : )

Ska äta frukost nu, skriver senare! Kram


första matchen avklarad!

Nu är första korpen matchen avklarad och vi vann med 2-1. Skönt!

Nu blir det äggmackor till kvällsfika sedan duscha innan det är dags för sängen.

Imorgon blir det jobb igen, och till helgen är jag ledig igen. Hoppas det händer nåt trevigt i helgen  : )
På tala om trevligt så kommer Julia hit på torsdag efter att jag slutat jobbet och ska äta kvällsfika med mig och se på hockeyn. Mys! :)

Nej god natt, hörs förhoppningsvis imorgon om jag inte börjar slappa med uppdateringen efter en dag som jag gjort några gånger :P

Kram

Heeelt galet!

Detta är ju galet! Jag har inte bloggat eller varit inne på min blogg i över huvudtaget sedan jag bloggade sist, vilket var i sommras. Nu ser jag på statistiken att jag har haft en hel hög med besökare varje dag trotts mitt uppehåll från bloggandet. Men vet ni vad!? Nu ska jag försöka börja igen!

Lite kort uppdatering vad som hänt sedan sist.

* Jag har blivit tillsammans med Robert igen :p

* Jag har blivit sambo med Robert

* Vi bor i Domsjö

* Jag sa upp mig från jobbet på resecentrumet och började på Elgiganten samma dag.

* Julia ( min katt ) har också flyttat från bredbyn efter 14 år och bor nu mera i Domsjö med mig och Robert.

* Ikväll har jag min första match i korpen

* Jag är överlycklig över att vara moster och fadder till världens sötaste unge med namnet Edward!

* Jag har aldrig varit så förvirrad över mitt hår någonsin, ( byter hårfärg flera gånger i månaden - not good )

Det är säkert flera saker som jag har glömt nu men det får jag ta senare för nu ska jag ta lilla jettan och åka in till stan en sväng.

Skriver senare ikväll när jag kommer hem från matchen.

Kram'


Jag med världens sötaste Edward! <3


Och världens bästa Robert <3

RSS 2.0