nyfärgat hår : )

Nu har emelie farit hem och vi har färgat håret för fullt :p

Blev två olika färger för min del, hmm. Tro hur de kommer se ut när det torkat :p Var inte alls tänkt att jag skulle göra två färger, menmen : )

Nu ska jag sova, brukar ju vanligtvis börja 15.15 på onsdagar men imorgon börjar jag 09.00 och jobbar till stängning. Känns lite smått jobbigt.

God natt, puss

shopping

Ja både igår och idag blev det lite shopping, som vanlig ordning med andra ord : )  Köpte lite små presenter till edward eftersom han fyllde år för några dagar sedan.

Igår på kvällen kom krille, emelie och klas hit. Vi kollade på jackass 3. Rätt rolig faktiskt : ) Nu ska snart Emelie komma hit , vi ska färga håret så att vi är fina inför midsommar  :)

Midsommarafton tillbringar jag på gräsö med familj m.m.

Kram

måndag

Idag har jag inte gjort något särskilt, satt på diskmaskin, tvättmaskin, plockat undan lite här och var, och självklart tagit en sväng på stan : ) Blev en liten present till robert som han fick under middagen, mysigt med små presenter ibland ju : )

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske ska kika på någon bra film. Någon som har föslag på någon bra film?

Kram

Världens bästa Edward fyller 1år!!

Ja, idag är det ingen vanlig dag för idag så fyller världens bästa, finaste, sötaste, mysigaste, underbaraste Edward 1år. Önskar att jag fick vara hos honom nu och vara med honom på sin första födelsedag men jag får ta igen det nästa helg när jag träffar honom, ska pussa honom tills han bli less på mig, haha : )

Finns inga ord som kan besrkiva hur mycket jag älskar honom, får tårar i ögonen när jag tänker på hur mycket jag faktiskt saknar honom. Helt galet hur man kan älska någon så liten så mycket redan. <3 Så om en vecka får han sin present av mig : )


förresten....

Det blir nog ingen bredbyn för mig idag, dels för att jag kommer vara så sjukt trött efter jobbet och dels för att de kanske blir filminspelning.

Sitter iallafall och äter min jävla frukost nu, 2 timmar för tidigt... Kul jul!

Hörs hej, kram

hur ska detta sluta?

Klockan är snart 7 och jag har varit vaken i snart 1.5 timme. Varför händer detta? Jag somnade inte först halv 3 tiden så jag behöver verkligen sova ända fram tills klockan ringer vid 08.10.
Jag menar 3 timmars sömn och en hel jobbdag framför mig med massa folk känns inte som en bra kombination, kan tänka mig att de blir riktigt mycket folk också eftersom det inte är något vidare väder och lördag.

Aja jag får hoppas på det bästa, kan inte göra annat än att bryta ihop, haha :p Jag som är van med minst 8 timmars sömn när jag jobbar iallafall, inte 3 som i detta fall. INTE OKEJ!

Nu ska jag gå och göra frukost och fördröja tiden lite, hatar detta!

Så nu har jag skrivit av mig lite ilska iallafall, hoppas ni sover gott . . . .

Kram


all you need is love


godnatt!

Ja nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, pratade nyss med älsklingen som är i fjälls, han hade nyss åkt ut ur pokerspelandet. Bra för mig, då hade han äntligen lite tid för lite mysprat : ) haha

Imorgon blir det jobb som vanligt och efter det åker jag troligtvis till bredbyn med tre rätters med mor och far på sannas, var tydligen buffé där, gott : ) Frågan är hur jag ska göra, kanske blir filminspelning i helgen också, onödigt om jag åker till bredbyn och sedan måste jag direkt till stan igen, menmen. Vad gör man inte för affärer ;)

Nej nu ska jag gå och lägga mig, god natt och sov gott kära läsare. Uppdaterar imorgon om jag hinner : )

Kram

mycket ni inte vet nu :p

Ja det är mycket jag håller hemligt nu men en sak kan jag berätta, att jag är verkligen helt förälskad i naturgodis, helt galet gott  : ) haha inte så intressant, men vad vill ni läsa om? Några förslag?

kram


många bollar i luften...

Oj vad jag har mycket i mina tankar nu.. helt sjukt, tänker inte berätta allt men bland annat "min hemliga framtid", jobb, filminspelning, beställningar, budgivning på hus osv. Förstår att ni undrar en hel del vad jag menar men detta men egetnligen allt är hemligt just nu :p Förutom budgivningen som vi gav oss i, blev dyrare än vad vi hoppats på så vi får leta ett nytt drömhus helt enkelt ;)

Robert är i fjälls i helgen så jag sitter ensammen hemma och tar det lugnt bara, var lite sugen att dra ut med folk jobbar, är utomlands m.m. så det passade inte. Kanske ska jag dra ut själv? Haha nej jag skulle inte tro det :p

Hoppas ni får en trevlig helg iallafall, själv ska jag jobba tills på söndag : )

Kram

mera mera mera : )













Gårdagens ord!

Som jag lovade igår så kommer det nu lite bilder från senaste månaden, på tiden att ni får se lite bilder tycker jag : )











Resten av bilderna kommer ikväll : )

missa inte!!

Imorgon kommer blandade bilder från senaste månaden från telefonen :p

Kan bli roligt : )


sköna, lugna måndagkväll

Ja ikväll har det varit ritkigt slappt för min del, råkade somna ungefär sådär 2 timmar i soffan, så skönt. Nu har robert kommit hem men såklart sätter han sig dirket vid datorn och läser om bilar.. Att man orkar lägga ner hela sin fritid på en jävla bil? Blir less! menmen, det är snart över, vilket han har sagt i månader nu. haha

Imorgon har jag ingenting planerat alls, kanske ska jag boka hotell till näst nästa vecka när vi drar till Stockholm.

Nu är det snart läggdags, trotts att jag sovit sjukt mycket idag, sovde ju till halv 12 imorse också, ni som känner mig vet att sova är bland det bästa jag vet  : )

God natt kära läsare, kram

Hemma och läser på...

Nu sitter jag bara hemma och läser massa om min " framtid " Oj vad nyfiken jag skulle vara om jag var er, haha:p

Dagen har gått bra och smärtfritt, på onsdag måste jag nog ta ledigt från jobbet för ett möte, spännande : )
Har höga förväntningar och framtidsplaner nu kan jag lova, kanske inte väl höga för mitt eget bästa om de inte skulle bli som jag hoppas ? :s

Idag blev det pizza till middag eftersom vi for runt och handlade osv tills kl var 5, och då var vi så galet hungriga att vi inte orkade laga nåt, haha tjockisar vi är. :p

kram

Nu massa ärenden!

Ja nu snart ska jag iväg på en del ärenden inne i stan.

Ska bli spännande, ett av dem har en stor betydelse för min framtid, tyvärr får ni inte veta vad :p
Sedan ska jag ju köpa den dära "saken" jag skrev om igår som jag aldrig trodde att jag skulle köpa, haha.

Kom på nu att jag måste gå och prata med min frisör, har fått några ideér :P

Nej nu måste jag skynda mig, på med klackarna trotts regnväder, ska man vara fin får man lida pin som man brukar säga :)

Kram

Morgondagen...

Imorgon har jag en del ärenden inne i stan, efterlängtat kan jag lova. : )

Sedan ska jag köpa en sak som jag aldrig trodde att jag skulle köpa till mig själv, och inte till någon annan heller för den delen :p Kan ni gissa vad?:)

Kram

underbara helg! : )

Dålig uppdatering men helgen har varit helt underbar och jag har inte ens hunnit blogga fast jag velat men jag ska göra helgen kort : )

I fredags efter jobbet for jag direkt till Brunnsnyland där Robert och hans kusiner var, vi åkte flotte runt på sjön och åt chips, fiskade och Robb badade : ) Efter det så drog vi till Sommarhemmet och grillade och drack massa ( inte jag eftersom jag körde ) och runt halv 2 fick Robert och Tommy för sig att bada, haha fyllon :p

I lördags så for vi runt och shoppade lite stolsdynor m.m. och sedan ringde pappa och frågade om vi kunde fara på bolaget till honom och komma ut med dom till deras sommarstuga så självklart kunde vi göra det. När vi kom till stugan for jag och Robert ut med båten, helt jävla sjukt vad skönt det var, satt i underkläder utan att frysa minsta lilla. Runt 4 tiden for vi till Anette och Pelle och grillade, badade, åt och drack gott. Runt 2 tiden gick vi och la oss och idag har vi bara slappat, hjälpt dem att lägga i deras bryggor och flotte. Nu sitter jag bara hemma och kollar på tv, älskar tvprogrammen på söndagar : )

Kram

Hurra hurra hurra !

Ja idag fyller min älsklingen 23år och det firades såklart med frukost och presenter på sängen. Sjöng även ja må han leva låten ni vet :)

Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med nu, jag brukar ju vanligtvis kliva upp runt 8.15 men nu klev jag upp kvart över 6 för att fira älsklingen innan han skulle fara iväg på jobbet. Han fick två tröjor och ett par skor som han verkade gilla jätte mycket :) Inte lätt att hitta skor till honom kan jag lova, men jag verkar ha lyckats, grymt av mig! Ikväll får han en till present men de kan jag inte säga vad eftersom han ibland läser min blogg.

Funderar på att ta en dusch så jag vaknar till liv, har sovit så sjukt dåligt inatt, har svettats som en tok! Värsta jag vet är att frysa så jag ska inte klaga :p

Nej lika bra att börja röra sig, slutar alltid med att jag måste stressa !

Ha en bra dag, önskar att jag var ledig i detta finväder, men icke!

Kram

snyggaste sommarplagget !

Jeans och spets är ju helt klart hetast i sommar, så varför inte mixa ihop dem?

Hur snygg är inte mina nya jeansshorts?








Soliga Onsdag

Oj vilket väder vi har idag! Skönt att jag inte börjar jobba först kl 15.15, ska ligga och sola så länge jag kan :D

Hur var huset igår då tänker ni, jo de var klockrent läge, garage, bastu, vardagsrum, utiskt, trädgård, m,m men de var rätt höga radånvärden som skulle kosta en heldel att fixa, sedan skulle man måsta göra en helrenovering av badrummet. Vilket resulterar att hela summan skulle bli lite väl hög för oss, tråkigt nog!

menmen, vi får se hur det blir :)

nu ska jag sola vidare, hörs kanske ikväll efter jobbet, puss

fjärilar i magen !

Ja idag är de verkligen en speciell dag, vi har hittat ett helt underbart hus som vi båda älskar och imorse ringde mäklaren och frågade om  vi var redo för en visning ikväll, såklart vi ska dit och kika :)

Dagen började med att jag for in till stan och gjorde lite ärenden, köpte lite presenter till älskligen som snart fyller år, m.m.

Sedan ringde jag till vårdcentralen och berättade om mitt öra och de bokade in mig på en akuttid direkt, nu blir de droppar och antibiotika i några dagar framåt, jag som hatar medicin och sånt. Men men, tur att jag är rätt van :p

Blir alltså troligtvis ingen alkohol för mig i helgen, men man vet aldrig : )

Snart ska 92erna ta studenten också, gud så roligt. Önskar att jag fick göra om det, så sjukt underbar känsla och helt galet roligt!

Nej nu ska jag byta om och sminka mig lite, inte länge kvar till husvisningen nu : )

kram

äntligen!

Äntligen är jag klar, har suttit sedan kl 6 tiden, ingen som vågar gissa med vad? :p
Nu är snart pengarna slut igen, haha tusan! Jag som precis fått lön, illa :s

Nej då, bli inte orolig mamma, jag har pengar :D

I veckan börjar våra sommarjobbare på Elgiganten, ska bli spännande och roligt att lära upp de nya massa. Jag kommer ju jobba 100% och den nya tar min tjänst på ca 65%.

Nej nu är de snart dags för sängen, hoppas på fint väder imorgon när jag ska på stan och göra några ärenden : )

God natt, puss

yeees!

Som ni kanske vet så vann ju simon BB, Gud så glad jag blev. Så himla skön kille : )

Idag började vi dagen med en sväng på örnexpo, köpte lite bröd och smycken bara, ett superfint silverhalsband : ) Nu är jag sjukt upptagen, kan ni gissa med vad?;)

Hörs sedan, kram

big brother final!!

Gud så jag hoppas att Simon vinner, vad gör ens Peter kvar liksom? Han är så himla tråkig och muppig, eller vad tycker ni? Har ni följt big brother?

Dålig uppdatering jag vet, men jag kan inte uppdatera från telefonen och jag har typ inte varit hemma någonting alls denna vecka.

Nu börjar big brother igen, puss

tydligen utgång?!:p

Igår vid 23.00 tiden så bestämde jag och en kompis från Husum att vi skulle dra ut på krogen, jag som hade tvättat av mig allt smink och allt för att sova. Efter halv 12 någon gång kom Maria och Julia ut till mig i Domsjö, Julia var gullig som kunde köra oss fast hon far direkt från jobbet, men de var super trevligt att ses de lilla vi hann : ) Sedan var det harrys som gällde, medelåldern var väl ca 17-18år , helt sjukt faktiskt! Så vidare skoj kan jag inte säga att det var, efter krogen kom Robert och vi drog och käkade på Sibylla. Nej nu måste jag rappa på lite, börjar jobba om en halvtimme :p Skönt att det bara är 4 timmar idag, men betalt för 8, wiiii :D

Hörs sedan, puss

drar iväg....

Drar iväg och jobbar alldeles strax, blir trevligt. Skönt att börja jobbveckan med 4 timmars jobb : )

Vad vill ni läsa om ikväll, nåt önskemål?

Kram

RSS 2.0