äntligen ledig...

Oj vad jag jobbar nu, medans de andra två kassa tjejerna är i bulgarien och har det bra så jobbar jag åt mig och åt dom. Vilket leder till en hel del massa jobb men självklart också pengar vilket jag självklart inte tackar nej till : )

Om ca. 3 veckor är det nämligen tänkt att jag och robert ska fara utomlands, vet inte riktigt vart med det lutar åt Turkiet. Någon som vet hur vädret är där i slutet på september? Jag är orolig att jag kommer tycka det är för kallt =/ Jag vill ha minst 30 grader och strålande sol.

Nu ska jag snart iväg på jobbet för att äta lunch, framkalla lite bilder och kolla upp några priser på tvapparater åt min faster. Tragiskt att man åker till jobbet när man väl är ledig, men har man världens bästa jobb och världens bästa arbetskamrater så har man :)

Ha en bra tisdag för det tänker jag försöka ha : ) Kram

bättre bilder på håret : )






Kastanjfärgat hår - lovely!






olleonsdag..




måndag = ledig

Ja, som vanligt så är jag ledig på måndagar och tisdagar. Idag har jag inte gjort så mycket,har gjort lite matdosor, färgat håret ( kommer bild sedan ) och inte så mycket mera : )

Snart kommer lite bilder från onsdagen också, inte många med några :p Håller på att föra över dom från datorn nu, kika in lite senare!

Kram

ALDRIG MERA ALKOHOL INNAN JOBB!!

Som min kära vän Julia skrev så festade vi i Onsdags. Vi köpte med oss mat hem till mig och fixade iordning oss här, senare på kvällen kom även Daniel och Kalle och hälsade på innan vi drog in till Olearys. Det var inte alls lika roligt på krogen som jag brukar ha det men men, måste kanske komma någon sån gång också. :) Bigbrother grabbarna Simon och Martin var också där, inte så speciellt enligt mig, dom satt mest och pratade med folk, sålde några drinkar osv.
Jag som skulle ta det så jävla lugnt lyckades jag tydligen inte särlskilt bra med. Aldrig mera fest innan jobb, okej? Påminn mig om det! Jag trodde inte att vi tog några kort alls efter att Julia hade skrivit men tydligen så fanns det några kort på kameran så dom kommer in senare. Nu måste jag plocka bort från förfesten. Att det kan bli så sjukt stökigt efter att 5personer suttit och druckit lite (mycket).

Som ni förstår är jag ledig idag vilket känns sjukt skönt, jobbar hela helgen däremot. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Jag hoppas på lite grönsaker med dipp och en bra film eller liknande : ) Får väl se hur det slutar.

Kram

outfit bild var lovad : p



SNYGGT VILL JAG LOVA!

fest hos mange, nej jag menar hanna.

Hola Chicas!

Nu är det Hannas kompis Julia som sitter vid tangenterna. Vi ska ut på Olles ikväll, så medans Hanna och Emelie gör sig EXTRA fina så får jag gästblogga :) Vi träffades tidigt och köpte med oss mat från den asiatiska restaurangen på Nygatan, så gott! Jag köpte box nr. 2 och bad om att få den extra stark, något jag ångrar lite i efterhand haha. Det liksom brände i magen efteråt, så starkt var det.

Som alla coola och moderiktiga bloggar så bör man ju lägga ut en bild på kvällens outfit, dock så har jag ingen bild...så ni får använda er fantasi kära läsare! Hanna har en leopardklänning, Emelie har en rosa klänning/linne med svarta leggings och jag kör svarta byxor med en beige top. Ett gäng snygga brudar helt enkelt!! (JAG LOVAR ATT HANNA LÄGGER UPP OUTFIT BILDER IMORGON!!! ELLER OM NÅN DAG I VARTFALL.)

Nu har jag inte så mycket annat att säga än att nu kör vi järnet, PUSS OCH KRAM.


ursäkta!

ursäkta för dålig uppdatering, har haft sjukt mycket att göra senaste dagarna.
Ikväll är de party som gäller, ska strax möta upp emelie inne i stan för shopping och bolaget : ) Hennes premiär där idag ;)

Kika in på bloggen senare idag, kommer en överraskning.  ;)

Kram

lite mera bilder...









missmissmiss






Haha, så underbar kväll! Imorgon kommer kanske fler bilder om ni har tur, kanske lite mindre fina :p haha nej nu ska jag inte lova för mycket, hörs imorgon! God natt!

Hello !

Hej, nu sitter jag hemma och ska strax gå och lägga mig, är ledig imorgon. Eller jag kanske skulle ringas in, hoppas de blir på eftermiddagen isåfall så jag får sova ut lite iallafall : )

Ikväll har vi bara sett på film med lite folk och ätit natugodis, mumma!

Imorgon tänkte jag bara gå på stan och städa undan lite här hemma, sånt man inte hinner med när man jobbar helt enkelt. Så tråkigt med regn när man väl får vara ledig, menmen.

Nåt förslag vad jag mer kan göra i helgen?

Kram

just precis nu!



Älskar min nya bikini, äntligen fann jag den perfekta : ) Synd bara att jag hittade den när sommaren snart är slut :p

Sista försöket? :p

Tro om jag ska prova att blogga en gång till? :p Jag verkar inte vara särskilt bra på att hålla det jag säger så nu ska jag inte lova er att jag ska blogga som tusan men jag ska göra mitt bästa :p

Det har varit mycket jobb i sommar och de få dagar jag varit ledig har jag helst bara velat ha datorn avstängd, kanske beror på att jag sitter vid datorn hela dagarna medans jag jobbar :p

Snart är min tid nog över på Elgiganten vilket känns så sjukt tråkigt, men de innebär alltså att jag måste söka nya jobb. Någon som har nåt förslag ?



Nej nu ska jag fortsätta sola, har ju som knappt hunnit med det nåt i sommar =/

kram

RSS 2.0