Sista dagen....

Nu var sista dagen på jobbet bortgjort. Nu har jag alltså inget schema att gå på längre :p dock lovade chefen att jag skulle få jobba en del i november och sedan får jag jobba under december och julrean så de blir bra. Dock får ni gärna ge tips vad jag ska söka för jobb att ha efter jul, gärna i Örnsköldsvik :) Viktigt med inkomst nu kan jag lova, återkommer kanske imorgon varför det är extra viktigt nu! Imorgon gäller det nämligen :) nu ska vi snart äta middag hos roberts mamma :) hörs imorgon !


Nya

Har förresten köpt nya skor men som vanligt köper jag dom alldeles för småa, tips på hur man töjer ut någon? :)


Äntligen!!!

Som jag har väntat, äntligen har blogg.se släppt sin app så jag kan uppdatera direkt ifrån min iphone :) nu lovar jag att det blir bättre uppdatering och mera bilder! Hur bra låter inte det liksom? ;) ska sova nu, Robert ligger redan och snarkar och Julia ligger på min mage och myser :) god natt gott folk, puss


Hårfärgen blir ännu snyggare!

Ja nu sitter jag med färg i håret igen, älskar att färga håret som ni kanske märkt : )
Känslan att ha nyfärgat hår är inte bara snyggt utan även skönt, mjukt och doftar gott! ;)

Idag ska jag iväg till stan och göra lite ärenden, någon som vet vart man kan köpa hårparfym i Örnsköldsvik? Åhlens kanske ?:) aja, jag får kika upp det idag.

Har inte så länge kvar på Elgiganten nu så kom gärna med förslag om ni vet av nåt jobb som skulle passa mig : ) Har några fina erbjudanden, dock inte i denna stad så isåfall blir det till att flytta vilket skulle vara på två sätt. Roligt, spännande och skönt men ändå tomt och konstigt att flytta ifrån allt och alla nära och kära. Det är nåt jag måste fundera på helt enkelt! :)
 
Hoppas ni får en bra tisdag, jag kan inte få annat med tanke på nyfärgat hår och en shoppingrunda ;)

Kram

Jag har farit iväg med hunden....

Soya är nu inte här längre utan hon får vara hos Siv ( roberts mamma ) några timmar när jag ska fara iväg och göra några äreenden inne i stan.

Håret blev iallafall bra, lite snyggare, lite fräschare, och lite rödare : )

Var nästan omöjligt att få någon bild resultatet men här kommer den bästa :p


soya på besök!

Eftersom pappa jobbar borta och mamma är i stockholm är det jag och robert som får vara hundvakt till Soya vilket vi bara är glad över. Faktiskt riktigt mysigt att gosa med henne i soffan på kvällarna till en bra film : ) Imorse tog vi en promenad till affären för att köpa hårfärg till mig, jag kom hem med mörkröd hårfärg!!! Har gjort lite slingor nu, tror inte att de kommer att synnas så mycket, hoppas inte det iallafall :p Vill bara ha lite skiftningar : )

Nu ska jag gå och skölja ur, hoppas ni haft en bra början på denna vecka : )
KRAM

Andra delen av turkiet bilder : )









RSS 2.0