Mösspåtagningen

Mösspåtagningen skulle jag kunna göra 10 gånger om, så obeskrivligt roligt!


fest innan mösspåtagningen - cirka 09:30 på fredag morgon


grabbarna grus festar loss ;)


Emelie bland alla studenter : )


Alla studenter sjungandes påväg upp till översta våningen

fest fest och återigen fest!

Ja fy fan vad det festas mycket nu, helt galet! Orkar inte skriva så mycket om varje gång men jag kan försöka låna bilder som knäpps och ladda upp dem istället : )


förfesten igår var i Fridas lägenhet - thank you sis! : )


Förfest



Igår inne på Harrys -  ÖS!


Klassfesten förra helgen - tema: hippies


Jag och Martin ute i gräset med en hm..." hippie rökelse" ?


OJ VAD JAG KOMMER ATT SAKNA DENNA KLASS- helt underbar!

Bilder skadar väl aldrig?:)




Nu är det på botten...

Ja, nu är det på botten med bloggandet igen som ni kanske märker. Men jag tror ingen förstår hur mycket jag har i skolan just nu, helt obegripligt!

Men jag lovar er, att efter studenten kommer jag att blogga och för hoppningsvis har jag fått en kamera så jag kan knäppa massvis med bilder som jag då ska lägga upp på bloggen! VÄNTA NI BARA! ;)

Nu ska jag träna på mitt hyllningstal som är tills på torsdag, duktigt att göra det två dagar innan tänker ni men det beror på att jag har match imorgon + 2 andra prov som ska göras innan veckans slut! Så roligt jag har på mina kvällar, visst?:)

PUSS


Stockholm..

Inatt blir det en bussresa till Stockholm med klassen och två klasser till. Känns jätte roligt faktiskt, hoppas vi får mycket tid över till shopping och "fri lek" som vi har kallat det på schemat : )
Jag har iallafall lovat att sitta med Hanna.H i bussen så att vi inte skulle måsta hamna med någon vi inte vill, haha smarta tjejer ;)

Vi kommer att vara framme runt 8 på morgonen i Stockholm och då är det typ bara 2 timmar eller nåt tills vårt första studiebesök är så jag hoppas att jag kommer kunna sova några timmar på bussen iallafall.

Nu ska jag packa och göra det sista sedan hoppas jag att mor kan skjutsa mig till stan innan 4 eftersom jag måste köpa lite små saker innan resan :p

Ha en trevlig vecka, för det tänker jag ha. Vi ska bo i kungsholmen på ett vandrarhem och jag hoppas att jag någon dag hinner träffa min kära syster Elin.

Kommer troligtvis inte blogga på ett tag men det är ni ju vara med nu antar jag, sorry för det. Men jag har mycket i skolan och fotboll och sånt nu. JUST- vi vann våran första seriematch igår med 2-0 mot moliden. Grymt skulle jag vilja kalla det :D

Kram

visste ni.....



Visste ni att jag MÅSTE tvätta håret varje dag? Värsta jag vet är känslan av skitigt eller ej nyvättat hår. Undantag kan vara när jag t.ex. är 100% säker att jag bara ska sitta i mitt rum hela dagen/kvällen utan att någon i princip någon alls kommer att kunna se mig. Dvs. när jag är sjuk eller liknande.  Det har även hänt några gånger att jag fått lov att tvätta håret strax innan match eller träning..

Söndag..

Fredagens utgång var bra och rolig. Dock var förfesten inte den roligaste jag varit på om man säger så :p
Måste rekomendera de nya bacardi som kommit. Lime, craemberry och orange. Sjukt goda alla 3. Nu är det bara mango jag inte har druckit.

Idag har jag bara varit hemma, varit på en fotbollsträning ( tro det eller ej ) Sedan har jag städat bägge hyreshusen, bra gjort av mig! :)
Sedan har jag bara sovit och suttit vid datorn, so nice!

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och plugga lite inför provet jag har på tisdag. På söndag blir det Stockholm med klassen! Ska bli riktigt roligt måste jag säga. :D

Bye!

RSS 2.0