bättre bild

Här får ni en lite bättre bild på håret, hann inte knäppa någon bättre imorse. Denna får duga :p


drar iväg på stan igen....

Nu drar jag in till stan, 3e dagen irad :p Sedan blir det att fara och jobba, skönt med bara 4 timmar : ) Sedan heldag imorgon och på fredag har jag tagit ledigt för då drar vi till Stockholm, sjukt slapp vecka för min del, men jag gillart ;)

Ikväll blir de antingen att fara och se på hockeyn någonstans eller bara sitta hemma och ta det lugnt, beror på Robert om han måste skruva eller om han vill se matchen. Hoppas på match : )

Hörs ikväll eller imorgon, nästa inlägg kommer det troligtvis en bättre bild på håret : ) Missa inte! ;)

kram

dagens lilla köp

'
köpte dessa idag, någon som vet om den rosa är bra?


Hur grym är inte denna? Man det finns tre olika lägen man kan ställa in på, en med normal mängd färg, en med mera färg och en med extra mycket färg till fest tex. 159 kr : )


Resultatet i bilder!

OBS! Bilderna ger inte riktigt den sanna färgen, ska ta bättre bilder sedan i dagsljus.






Som sagt, här ser ju håret jätte mörkt ut, men i verkligheten ser man en mer varmare ton  : )

Då är frågan, VAD TYCKER NI OM RESULTATET? :)

nu smäller det!



FÖRE BILDER!


Tro det eller ej, men detta är färgen jag precis lagt i mitt hår!? :s


JAG JUST NU!


modo förlust ännu en gång

är nu hemkommen, och såklart blev det förlust för modo igen, så tråkigt.

Imorgon visar jag er dagens shopping, blev en del och tro det eller ej men jag har hittat mina dröm sommarskor som kommer inhandlas inom kort antar jag : )

Imorgon kommer även min hårfärg att förändras, längtar!

Hörs imorgon! Kram

Måndag

Hej kära bloggläsare! Idag har jag gått på stan med emelie, gud så jag saknat henne. Hon har ju varit i thailand i två veckor. Och den sötingen hade köpt ett superfint linne/klänning till mig som var hur perfekt som helst, visar sedan!

Måste dra iväg nu, ska fara och kolla på hockeyn, skriver mer ikväll. Tar självklart med mig soya <3

KRAM

ursäkta!

Sorry för dålig uppdatering nu igen, men nu är jag ledig några dagar så nu ska det förhoppningsvis uppdateras.

Idag blev det Olearys med familjen och robert, riktigt gott och tack pappa för maten! : )

Eftersom pappa jobbar i härnösand och mamma ska till stockholm imorgon så lämnade de våran hund, Soya hos oss i Domsjö så vi ska vara hundvakt tills på Fredag när även vi drar till stockholm. Mysigt! Spännande att testa ha hund själv också :)

Imorgon blir det förhoppningsvis ändring på min hårfärg : ) Missa inte! ;)

kram

Detta blir nog min nya hårfärg



Vad tror ni? Jag tror det kan bli rätt så fint trotts att jag alltid velat vara ljus på sommaren.

Sista lediga dagen denna vecka =/

Ja nu har jag haft mina lediga dagar, nu är jag inte ledig först på måndag. Känns lite tungt faktiskt men jag ska inte klaga har varit ledig i 4 dagar så : )

Idag for jag till mormor direkt när jag vaknade så jag åt frukost där, mamma och soya var också där så det var trevligt. Annars har jag bara gått runt på stan med mamma, köpte en tröja, ett halsband och ett par örhängen. Sedan for jag iväg på kvantum och hittade lite mer smått och gott så som skrubbgel, brun utan sol m.m.

Ikväll ska jag nog fara och "smyg titta" på en bil inne i stan. Med smyg menar jag att fara och kolla på den utan att ägaren vet om det, mohahaha :p

Nej nu måste jag ta en järntablett innan jag somnar. Fick sånna av mamma idag när vi gick på stan, så det tackar jag för, hoppas de hjälper nu då bara slipper jag gå till läkaren och få receptbelaggda.

Kram

redo

Nu drar jag mot stan, men först måste jag på elgiganten och hämta mina skjortor, drygt när de är vita och blir smutsiga direkt när man packar upp lite varor eller liknande.




helgen

Helgen har varit riktigt lugn, har mest legat i soffan och kollat på film, tv, hockey m.m. Skönt med en sån helg någongång också. Igår gick vi på en prommenad här i domsjö flera timmar blev de, i och försig så hann vi hälsa på tre familjer under den promenaden också :p Men gud så fint väder det varit, älskar våren!

Nu är det måndag igen och jag ska på stan i vanlig ordning : ) Jag letar fortfarande efter en bil, tipsa gärna om ni vet av någon!

Jag lovade tidigare i veckan att det skulle komma upp bilder på lägenheten i helgen men jag nej, det gick inte. Har inte velat städa i helgen och som det ser ut nu vill jag inte lägga upp bilder på. haha :p

Nej nu ska jag duscha för att sedan åka in till stan och kika lite, sedan kl 4 när robert slutar jobbet ska vi åka runt på lite bilaffärer och kolla om det finns någon jag vill ha. Efter det är vi bjudna på middag hos min mormor kl 17.00.

Hörs senare ikväll! Kram

me and my love

Igår lovade jag ju er att visa lite gamla bilder på mig och Robert, det finns tusentals bilder på oss eftersom vi har varit väldigt tighta i flera, flera år nu men här har ni några av dem : )


I fotostudio


I Stockholm





I STOCKHOLM





Midsommar


I fotostudio


I fotostudio


I Stockholm


I Skåne



imorgon....

Imorgon kommer gamla bilder på mig och robert, missa inte :p

Nu ska jag gå och lägga mig, jobb imorgon! Glöm inte att rösta på er favorit i inlägget nedan : )

HJÄLP MIG KÄRA LÄSARE!

Nu måste ni hjälpa mig med att välja hårfärg.. Jag lägger upp olika alternativ så får ni rösta : )




ALTERNATIV NR. 1 - BLOND



ALTERNATIV NR. 2 - MELLAN BLOND MED LJUSA SLINGOR



ALTERNATIV NR. 3 -
BRUNT MED LJUSA SLINGOR


ALTERNATIV NR. 4 - BRUNT HÅR MED EVENTUELLT EN VARM TON.


ALTERNATIV NR. 5 -
MÖRK BRUNT

KOM IGEN NU, RÖSTA PÅ ERAN FAVORIT. : ) (
Och tänk gärna på att det snart är vår och sommar ;p)


Tips på sommarfina naglar!

Måla naglarna i någon fin sommarfärg som tex. Rosa. Köp sedan pärlor, stenar eller klistermärken beronede på vad du tycker är finast och enklast. Måla sedan över med genomskinligt nagellack.





Jag valde att bara dekorera en av naglarna, men givetvis kan man göra det på alla naglar om man vill  : )

Visst är det fint? :)

nya glasögon

har äntligen hittat ett par glasögon jag gillar, och vet ni. Jag hittade två jag gillade så nästa gång jag ska köpa glasögon vet jag till och med vilka jag ska köpa, hur bra är inte det?:)






Söta blommor på sidorna också, vad tycker ni? Är dom inte fina? :)

säljes!



Säljer nu min nya klocka som jag köpte förra helgen. Plasten sitter kvar på glaset.
200kr eller högst bjudande! Sjukt snygg enligt mig.

Träning

Nu har jag precis dragit på mig träningsbyxorna och sporttoppen och ska ställa mig och promenera bort några kolorier hade jag tänkt :p Efter det drar jag nog in till stan och letar en vindjacka som jag kan ha när jag går ut och går i det fina vädret eller på kvällarna när det är för kallt eller blåsigt att bara gå i tjocktröjor.


Haha, vart har alla muskler försvunnit ?:p Dags att köpa gymkort kanske?!



måndag

Hej mina fina läsare! : )

Idag är jag, som alla andra måndagar ledig och ska såklart iväg och fixa några saker inne i stan som vanligt. Både idag och imorgon : ) Nu har jag bara en timme på mig tills jag och robert ska handla så jag får ta det mesta imorgon. Men idag blir det nog att fara till jobbet, måste åka och prata lite med chefen så.

Robert kom hem och åt lunch idag vilket är otroligt sällan så det var mysigt, trotts att han hade ätit upp när min mat var klar. haha, typiskt han :p Har hunnit med rätt mycket idag ändå, sett på massa tv, ätit ordentlig lunch ( brukar aldig göra ) tvättat, satt på en diskmaskin, rensat kattlådan osv. Ikväll ska jag nog slinga håret på Frida, och byta gardiner IGEN, fick nämligen ett par superfina av min faster igår när jag var hemma i Bredbyn som jag såklart inte kan vänta med att sätta upp än fast jag bytte för någon vecka sedan :p

Nej nu måste jag skynda mig till jobbet, robb slutar ju om mindre än en timme!

Hörs nog ikväll, beroende vad jag hittar på förståss.

Kram

helg

Ja nu är helgen här igen, men tyvärr jobbar jag så det finns inte så mycket att skriva om känner jag. Ikväll var det tänkt att vi skulle dricka lite med roberts kusiner och bara ha trevligt men eftersom de drack igår är alla slö och bakis idag så det blir inget av det. Får se vad vi hittar på istället, har precis käkat kebabsallad från san marino, sjukt gott : )

Imorgon efter jobbet ska vi hämta upp mormor och dra till Bredbyn för att fira mammas födelsedag som inte blev av förra helgen eftersom hon hade magsjuka.

Söndag är det också bara jobb som gäller, så tråkigt att hela dagarna försvinner när man jobbar, och just de helger som jag jobbar är det alltid plusgrader och super fint väder, menmen :p

Ska kolla om det är nåt bra på tv nu, hoppas ni får en trevlig helg. kram

hemma i bredbyn

Sitter nu hemma i brebyn mätt och riktigt trött. Hos farmor blev vi bjudna på kantarellsoppa, ostbricka, semlor och budapestrulle. Sjukt gott måste jag säga!

Nu sitter jag bara framför tvn med mammas dator i knät och kollar på bilar på blocket. Måste köpa en egen bil snart eftersom jag bara har mormors nu under vinterhalvåret.

Någon som vet någon passande bil som är till salu? :)

Imorgon är det tandläkaren som gäller, känns inge skoj alls kan jag lova. Sedan om jag kommer ihåg så ska jag ringa till vårdcentralen imorgon bitti kl 8 och kolla om jag kan få någon tid där under dagen.

Nej nu ska jag snart sova, hoppas ni får sova gott inatt. Vilket jag nog inte kommer att göra, vill ju ha gubben brevid mig! :)

Kram

Grattis farmor!

Ja som rubriken säger så fyller min kära farmor år idag, så grattis till henne! : )

Jag skulle egentligen åka till bredbyn imorgon men nu fick jag för mig att jag ska dit nu, fast först måste jag fixa mig och sedan åka in till stan en sväng och kolla om jag hittar någon fin present att ge henne.

Uppdaterar när jag är i bredbyn.

puss

räksallad

Nu sitter jag här i lägenheten och väntar på att Robert ska sluta jobbet och komma hem och äta. Idag står det räksallad på schemat och gud så gott det ska bli. Jag älskar räkor och jag älskar sallad! : )

Imorgon blir det troligtvis till att fara och köpa en nygrillad kyckling och göra sallad av det som blir över av salladen idag. Och imorgon är det korpenmatch igen, snälla ge oss en vinst. Vi förtjänar verkligen det nu efter alla skitförluster som inte varit rättvisa de minsta lilla.

Nu kommer nog robert vilken sekund som helst, uppdaterar nog ikväll också eftersom jag kommer sitta hemma ensammen med julia medans robert far iväg och mekar i sin kära(ste) bil :p

kram

I love shopping!

MIN SÖNDAGSSHOPPING!

 

Fin våroutfit, visst?:)


Söta sommarskor tycker jag, vad tycker ni?:)


Ni som känner mig vet nog att jag har haft dessa förr men de har blivit nötta så varför inte köpa likadana ? :)



Köpte även lite småsaker som smink, nagelack m.m.

ROBERTS SÖNDAGSSHOPPING



2st bilstolar :p

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Grattis på födelsedagen mammi! Du får dina presenter till helgen när du ska ha ditt firande. Hoppas du får en bra födelsedag med många fina presenter och gratulationer! : )

Älskar dig högre än himmelen.






Nu ska jag iväg på grillunch med roberts släkt, de bruka tydligen låtsas att det är sommar så vi ska vara ute hela tiden om jag har fattat det rätt. Haha, spännande! Jag återkommer.


mer imorgon!

Riktigt dåligt med uppdatering nu men jag uppdaterar imorgon. Jag och Robert fick för oss att dra till umeå idag så vi kom hem runt halv 9 tiden. Så nu är det wallander och solsidan på internet som gäller : )

Hörs imorgon, då kommer dagens lilla shopping också!

Kram

bläääää...

äntligen jobbat klart för denna vecka, har varit så sjukt seg vecka alltså. Igår var jag ut med några brudar från gamla klassen och de var riktigt trevligt. Dock blev nog lite för mycket av det goda, vilket jag känner även idag :p

Det jobbiga är att Linda från eligiganten som står i kassan de dagar jag är ledig ringde nu och sa att hon kände sig orolig att hon kanske fått magsjuka så om hon skulle ringa igen så måste jag åka in och jobba, vilket inte känns så stabilt när jag inte alls är pigg efter gårdagen :S :p Får väl se vad som händer och blir av.

Nej blogga var för krävande för mitt mående, hörs sedan istället. Måste nog försöka sova eller nåt igen. haha

hörs när jag mår bättre, :)

Tips!



Måste bara tipsa mina läsare om att grön ögonskugga till blåa ögon är sjukt snyggt. Det kan inte bli fel, jag lovar : )


Riktigt svårt att se märkte jag nu, men dessa grönfärger har jag använt från min 120palett.


Tänkte inte på att ta någon bild på sminket idag men på denna bild ser man lite grönt iallfall  :p

vårkänslor

Gud så skönt det har varit ute idag, Julia fick vara ute ett tag idag också.
Jag ville inte gå in så jag passade på att knäppa lite kort utanför nu, Ego Hanna komme fram lite idag :p






bildbomb!



Dagens Hanna! : Skjorta med skärp, Blåa byxor, Grön ögonskugga och mittbena :p

2 minuters

Eftersom min telefon har typ pajat så hade jag tydligen helt fel på klockan igår.

Jag bestämmde mig för att ta bussen in till stan och sedan hinna gå ca en timme på stan innan Robert slutade jobbet och vi skulle fara och handla, så jag ringde honom när jag satt i bussen och tänkte berätta min plan. Innan jag ens hunnit börja berätta så frågade han vart jag var och sa att han slutade ju om 10 minuter... (!?!?!?) what, skrek jag. Det är ju nästan en timme tills du slutar?!! ( trodde jag ja ! ) Min klocka gick alltså alldeles fel. Bussarna går två gånger i timmen utanför Robert och jag trodde jag hade tagit bussen som gick 14:48 men tydligen hade jag tagit den som gick 15:30 så jag hade ungefär 2 minuter på mig tills Robert slutat och vänta på mig med sin bil. Men vet ni det bästa, på dom två minuterna sprang jag in på en skoaffär som ligger i samma hus roberts firmasgarage och hittade ett par skor, och jag har länge tänkt att köpa en såndan modell så jag slog till.

Trodde aldrig att jag skulle hinna shoppa nåt på två minuter men tydligen : ) Det var ingen tvekan!
Testa - kolla i spegeln - gå till kassan = 2 minuter bara så ni vet det om ni har ont om tid på stan någon gång, haha.


RSS 2.0