Tydligen chauför : )

När jag precis hade borstat tänderna och var påväg att lägga mig och sova vid 01:00 tiden så ringde marcus och bad min köra honom till Max. Visst ställde jag upp, är man vänner så är man :D
Men när jag kom till Mellansel där marcus var så skulle vi ta björns bil. Den startade såklart inte så vi skulle rulla igång den. När hela långa backen var slut på startade precis bilen, hade vägrat gå upp för hela den backen kan jag lova, sjukt lång! Haha men skoj var det, så jag och marcus drog iväg till max för att köpa hem maxmål till 7 grabbar. Haha! När vi var i Själevad så sa marcus att vi nog behövde tanka, mätaren var helt i botten och han sa att han hade sett det för länge sedan utan att säga nåt till mig, fick panik. haha.

Nu är jag iallafall hemma igen : ) Så nu ska jag göra ett andra försök på att gå och lägga mig, ska upp och träna om 6 timmar, undra om jag kommer vara pigg, vad tror ni ? Haha.

God natt, kram H

Omoget, Onödigt, Jävligt töntigt

Jag fattar inte vad folk vill med att jävlas och tjafsa ute på krogen, vad har man för jävla liv liksom? Man far väl på krogen för att ha skoj med sina vänner, varför då börja jävlas och skada för att skapa bråk? Så jävla omoget.

Exempel 1, när jag och Emelie stod i kön påväg in på Harrys var det en tjej som trängde sig före de som stod bakom oss i kön. Det slutade med världens jävla tjafs mellan dem, varför gå ifrån sina vänner i kön för att gå före och skapa bråk liksom? Sedan började tjejen som trängt sig före säga att eftersom var 89or t så skulle de inte ha nåt där att göra eftersom de var för gamla för det stället och blablabla, sedan sa dem att åldersgränsen är 19 så de är bara typ 2 år äldre. Då svarade tjejen som trängt sig före såhär: Jaha, är det åldersgräns här? det har jag aldrig märkt, men eftersom jag är så snygg så har jag kommit in sedan jag var 16år. Så jävla irriterad jag blir av att bara stå och lyssna på omogna människor.

Expempel 2. På dansgolvet dansar folk in i någon bara för att man hört skitsnack om den personen för att då kunna skada människan, låtsas dansa så mycket så man sparkar någon hårt på benen 5 gånger under några minuter. Att armbåga hårt i revbenen medans man står och dansar. Hur mogen är man då? Varför vill folk skapa tjafs, skador och bråk?

Har man inget bättre liv än att förstöra andras utekvällar borde man inte fara ut i huvudtaget, bara att insee.

Visst, jag accepterar några enkla knuffar hit och dit eftersom det ofta är trångt på dansgolvet, men när man fått samma hårda knuffar, sparkar och stämplingar med vilje av samma person i en timme så måste man få säga ifrån, inget mer med det. Sedan för att man blir less och inte orka ta emot skit mer efter någon timme så är det såklart den utsättande personen som fått ta emot skiten, den som alla skyller på, alla tycker är störd, alla tror är våldsam som bara ger igen helt plötsligt utan att ha någon aning om vad man egentligenn fått emot sig timmarna innan.  ...Alla som drar ut för att jävlas kan dra åt helvete, thats it!

Sitter återigen hos F

Efter skolan gick jag och solade på solpalatset, måste ju bara brun och fin till utgången ikväll : )
Därefter gick jag och köpte lite smink på kicks och sedan gick jag till Fridas lägenhet som jag sitter i nu. Om ungefär ganska precis 34minuter ska jag gå ner på Make up store och köpa mera smink, tänkte köpa en glittrig brun ögonskugga till ikväll : )

Nej nu ska jag lägga mig och vila i några minuter innan jag går ner och shoppar igen.
Skriver kanske senare, efter att jag och Frida ätit pizza som hon så gärna ville beställa till middag idag!
God natt ( middag )
Kram H


Skola..

Sitter med bärbara datorerna på hälsopedagogiken nu.
Måste bara tacka för en trevlig kväll igår med Frida, har alltid så sjukt roligt med henne i sängen innan vi somnar. ( fatta inte fel nu : ) )Skrattar till sömns varje gång, haha :P

ikväll blir de fest! : ) hörs sedan, puss


Syster


Grattis än en gång på min syster som fyller 27år idag, helt sjukt! Lillfjärten : )
LOVE YOU!!!

Hos Frida : )

Nu sitter jag hos frida och nördar vid datorn medans hon pratar med alla sina vänner som ringer konstant och grattar henne på födelsedagen.

När jag kom hit så gav jag Frida mina presenter, hade även köpt en prinsesstårta. Riktigt god måste jag säga : )
Presenterna från mig var : Bruna skinnhandskar, pärlspännen, dörrskylt, eyeliner, och ett par fina trosor. Hoppas att hon blev nöjd men det verkar som så :D

Nej nu måste jag plugga innan jag ska lägga mig och sova, prov imorgon. uchuchuch!
Bloggar mer imorgon.
GOD NATT, KRAM H


STRESSAD

Ska dra till stan med bussen snart, det är nämligen så att min syster fyller år idag så jag ska fara till henne så slipper hon sitta ensammen på sin födelsedag (  hon ska firas på lördag ) GRATIS PÅ HENNE IALLFALL, HAR INGEN BILD.

Är sjukt stressad, ska sova i stan imorgon eftersom jag ska festa så jag måste packa idrottsgrejer + festgrejer.
Ska dra nu, men ska först på ica och köpa ***** : )
Någon som kan gissa vad jag ska köpa ? Mamma du får inte gissa :D

Puss

Köpte även....

Köpte även spännen, armband, favorit mascara och nagellack. Visar bara spännorna och armbandet.

KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKER : )



SÖTT ARMBAND FRÅN GLITTER


FINA PÄRLSPÄNNEN, ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER ATT 70KR FÖR DESSA ÄR LITE VÄL MYCKET?

shopping, me likes! : )

VEM tror ni inte glömmer böckerna i skolan när man har prov på fredag? Jag såklart, jag som behöver plugga mest av alla! Så sjukt störigt, nu vet man ju någon som missar en viktig träning imorgon också! Ilska !!

Glad blir jag däremot att jag har ätit årets första semla med mamma och shoppat på rean : )
Efter skolan skulle jag gå en sväng ner på stan för att köpa present till Frida eftersom hon fyller år imorgon men såklart så vart de mesta köpen till mig. Men inte gör de mig nåt. Min börs gillar det dock inte alls! Well well. Nu ska jag sova för att orka upp imorgon, och NEJ, jag ska inte försova mig imorgon I G E N.

Laddar upp några bilder på köpen idag, dock inte på presenterna till min syster eftersom hon läser min blogg. Ni kanske får se innan jag slår in dem om jag kommer ihåg.
Som ni kommer märka är bilderna tagna i badrummet eftersom ljuset är bra där även på kvällen, inge klag på det Tack :D
God natt!


VIT TRÖJA MED PALJETTER UPPTILL, VAD TYCKS?


LITE LÄNGRE MODELL SOM FUNGERAR TILL LEGGINGS, STORT + :D


SVART KLÄNNING MED PERFEKT LÄNGD : )


BREDA AXELBAND SOM SEDAN BLIR ETT KORS PÅ RYGGEN.


KLÄNNINGENS BAKSIDA, VAD TYCKER NI OM KLÄNNINGEN ? :)




Pluggarn..

Oj vad jag måste plugga ikväll, gruvar mig!
Idag fick jag för mig att shoppa lite, och jag som skulle spara pengar till tattoon. äcch, " det löser sig, det gör det alltid "
Jag gick precis till mina bilder på datorn och kikade lite, och jag hade helt glömt bort dessa bilder.





Söta vänner jag har, right ? :)

Good night

Nu var det äntligen dags för sömn, som jag har längtat. Jag har suttit med min sveska läxa ikväll, vilket var att skriva personliga brev som man kan skicka med sitt cv när man söker jobb. Känns inte som att resultatet blev så bra men tur att de inte är på riktigt :)

Mer har jag inte hunnit göra fast jag är i väldigt stort behov av att plugga på geografi, det får jag ta tag i imorgon.
Projektarbete första timmen, det flyter på bra nu. Snart kanske de äntligen är dags att skicka in för tryckning av våran kära kokbok : )

Nu - Sömn ! God natt, puss

Jo, en sak till. Jag har alltid funderat på hur jag passar i brun/rött hår. Vågar jag ?


Ooooont!

Jag sträckte upp min lårmuskel idag igen som just hade blivit bra efter förra veckans tisdagsträning. Så drygt och så ont! Idag efter skolan var jag och solade och sedan gick jag på festprissen. Hittade två riktigt fina klänningar men det blir nog ingen av dem, varför? Ja, det ni ;);)

Nu har jag ätit och tänker hoppa in i duschen för att bli lite fräch : ) Sedan är de tänkt att jag ska plugga plugga plugga hela kvällen, brukar vara lättare sagt än gjort men det återstår att se.

Och hur blir de med tattoon kanske ni undrar, ja det vet jag inte ens själv. Jag funderar på att byta språk, men till vilket vet jag inte. Men meningen har jag iallfall bestämt mig för. Ni som inte uppfattat vilken jag besämt mig för så är det : Jag är mitt eget konstverk.

Nu dusch, hörs innan läggdags!
Kram

Tisdag

Okej, bussen går om 10 minuter så det blir ingen uppsats till inlägg direkt :P

Dagens planer:
skola
träning
mat
plugga
sova. 

Kul att skolan ta upp hela fritiden ungefär. Jävligt kul! Om de kunde räcka att man la ner hela dagarna på den kanske, men icke! Även hela kvällarna. KANONERS!

Nej, nu måste jag göra en macka som jag kan äta i bussen.
Ha en bra dag! Kram H

Tro det eller ej men....

MODO vann mot linköping med 4-1 tror jag det var : ) Riktigt bra, och otroligt viktiga 3 poängare.

Så vad har jag gjort ikväll? Inget alls förutom hockeyn, eller jo just. Innan jag gick iväg till faster för att se matchen skrev min kära vän Emelie på msn och frågade om jag var klar med syftet till imorgon. Vilket syfte ?svarade jag såklart. Men min faster kicki hjälpte mig, jag ska skriva en uppsats om cykelns histora. haha, det ska bli rätt skoj. Tack för all hjälp kicks : )

Nu ska jag sova, imorgon ska jag försöka hinna gå och prata med italienska läraren om min tatuering. Ska försöka få den gjort i veckan. Jag och Emelie kom på ikväll att vi ska festa på Fredag, någon som är sugen att hänga på? Tro om tattoon är klar tills dess?:) F, är din lägenhet ledig för lite förfest förresten? Jag gissar att den inte är de eftersom vi ska vara hos dig på lördag men man kan ju alltid försöka flörta lite ;) right ?

Nej NU ska jag sova, hoppas min mage mår bättre imorgon bara. Stammis på toaletten idag, haha!
God natt och sov gott. Imorgon blir de träning direkt efter skolan, SKOJ

Kram H

skjortan jag köpte till mor

Vad tycker ni? Svårt att se kanske men den är blå rutig, lite längre modell. Perfekt till leggings eller fejkjeans : )









Måndag

vilket klag det blir om jag inte uppdaterar på en dag, sjukt svårt utan internet måste jag säga...När jag går i skolan och åker buss uppdaterar jag inte heller så ni får tjåå er lite: ) Jag har inte ett jobb med ett eget kontor där jag kan sitta och blogga bäst jag vill.. Haha!

Igår efter träningen får jag till Fridas lägenhet, gjorde inget spceillt. Tog en promenad, pluggade, lagade mat och sedan la jag mig i sängen och kollade på Johan Falk filmen. Jag vill också bo själv i en lägenhet!!!

Ikväll blir det att plugga, kanske går jag över till faster och kollar på modomatchen.
Jag lovade ju att knäppa kort på skjortan jag köpte till mamma, ska springa och göra det nu. Laddar upp den later! (PS engelska ) mohahha! :D

kram


modo vann! Pga Foppa?

Yes, modo vann! Det behövde de verkligen. Idag for jag och Emelie till strömsknallen, var ett bra tag sedan jag var där. Jag köpte bland annat en jätte fin skjorta till mamma som hon tyckte var super fin, lite tight över bobisen men de  blir nor bra ändå, går ju att ha den öppen. Kanske visar den imorgon : )
Sedan var jag även till Robert mamma, Robert skulle hjälpa mig med några installationer på datorn och även visa hur långt han kommit med bilen :P Har nog aldrig sett amos ( deras hund som jag kom på namnet åt ) så glad som när jag kom, han blir överlycklig varje gång, helt sjukt! Det var tänkt att jag skulle på Annies musikal med roberts familj kl 4 men jag hann inte, förlåt Annie, jag får höra dig sjunga någon annan gång hoppas jag : )

Nej nu ska jag sova, har träning imorgon. Ska bli så skoj, längtar!!
Jag hoppas att jag kan hålla detta schema imorgon:

10:30 Träning
12:00 Äta
14:00 Plugga Geografi, Svenska och Religion
19:00 Städa hyreshuset

Nåt sånt hoppas jag på att de blir, drygt men behövligt :P
Nej nu är det sov dags, träning som är först på listan är viktigt : ) Får inte försova mig, vilket jag har varit expert på sista tiden.

God natt!

tidsfördriv?


                 


                             
                  

Inge ego, INTE ALLS!

Ingen tatuering =/

Det blev ingen tattoo idag, det var nämligen ca: 50st i kö så jag orkade verkligen inte. Hörde att det var en som hade ställt sig och köa kl 03:00 inatt, helt jävla sjukt! För en liten tatuering.
Jag ska nog göra min på tisdag eller något, efter att studion stängt. Slipper boka tid eller ställa mig i kö på dropp in på fredagar, skönt!  Har man kontakter så har man ;D

Ikväll har jag och pappa sett: Kvinnan om lekte med elden. Älskar de filmerna!
Imorgon drar jag till stan med bilen, ska köpa nå saker på mekonommen, spännande va?:) Sedan ska jag försöka hitta nåt till sis som fyller år nästa vecka. Kanske blir det en ny telefon imorgon också, får se hur jag gör med den saken. 2 veckor kvar till 125 dagars nu, temat är: superhjältar / superskurkar. Nåt förslag vad jag kan klä ut mig till? Funderar på power puff pinglorna :)

Kram

Förändring i håret..

Jag har klippt mig idag, kändes riktigt bra. Dock sa min frisör direkt när jag kom dit ba: Alltså, jag ser en grön nyans i ditt hår så du vet det. Jag fick panik :P
Hon sa även att om jag vill ha perfekt blont, snygg hårfärg till balen måste jag börja göra slingor redan nu för att få bästa resultat. Så jag köpte med mig en slingförpackning hem, och ja, det blev inte riktigt som jag hade förväntat mig men jag får väl stå ut ett tag, håret ser grön,gul,limeäckel färgat ut, men men.. Får väl göra en omgång till om några veckor. Fast det sjuka är att jag tycker det blev rätt fint på nåt konstigt sätt :D

Förstår att ni kommer se sjukt dåligt på bilden jag laddar upp, men bättre en dålig bild än ingen, visst? :)


Jag och mitt gröngula, nyklippta hår :P


nya bättre förslag?

Okej, eftersom jag blev dissad för mina tidigare förslag har jag letat vidare, och nu tycker jag att jag har hittat två klockrena. Jag antar att de blir någon av dessa, vilken gillar ni bäst ? :)

Alternativ 1Sono la mia arte - jag
är mitt eget konstvärk


Alternativ 2: Viam inveniam aut faciam - jag ska finna vägen / jag ska skapa vägen

Dålig uppdatering, jag vet!

Ja jag har vart dålig på att skriva nu på sista dagarna, jag får skylla på helg, plugg, träning, mycket sömn och hmm, facebook kanske till och med måste nämnas. haha!
Vill ni veta en rolig sak? Klart ni vill, idag när jag satt på bussen kom jag på att jag ska nog tatuera mig på Fredag, haha helt sjukt jag vet. Men det var ju faktiskt ganska precis 3 år sedan jag tatuerade mig nu. Vilket av dessa meningar röstar ni på, alla ska vara på engelska men har inte översatt dem ännu. Behöver nämnligen lite hjälp, så om ni känner för att översätta dem så tackar jag och tar emot :)

Alternativ 1: Så länge jag lever, hoppas jag

Alternativ 2: Drömmarna får mig att vilja kämpa

Alternativ 3: Drömmarna hjälper mig att kämpa vidare

Alternativ 4: Drömmarna får mig att vilja vidare

Vilken röstar ni på? :)

Frida, jag måste erkänna en sak, idag när jag var i din lägenhet lånade jag hem en kofta jag gillade som jag aldrig förr hade sett : ) Du får tillbaka den nästa gång vi ses, jag lånade den utan att fråga eftersom du själv lånat lite saker på senaste tiden som nu är i din lägenhet och inte i mitt rum :P mohahaha!

En sak till, när jag och mor var och shoppade i lördags så köpte vi en vattenfärgsändrare, eller vad det nu kan heta?! Jag och mamma bytte ut den utan att pappa märkte, för att sedan se honoms reaktion när han skulle använda vattenkranen. Reaktionen var inge vidare rolig men nu sitter den där den sitter och jag har iallafall roligt varje gång :D

Nej nu måste jag sova så jag inte försover mig imorgon, försov mig nämnligen imorse så jag vaknade en kvart innan bussen gick, men det gick bra det också, jobbigt med stres bara.
God natt och sov gott, vi hörs imorgon efter att jag har tränat, det lovar jag :)
Kram H


Jag, alldeles nyss


Fridas kofta som jag lånade hem.


Man ser lite dåligt eftersom jag fick lov att tända alla lampor för att jag knäpper med webbcameran.
Rött ljus = Varmt vatten


Blått ljus = Kallt vatten


Lördag

Idag har jag och mamma vart i stan och shoppat lite grejer. Har köpt ett nytt halsband idag som matchar till mina nya örhängen och ring.


Ungefär såhär ser halsbandet ut, fast annan kedja och hänget är inte runt utan fyrkantig :)

Vad tycks? :)


myskväll

Nu får de bli ett mycket kort inlägg, Annika är påväg hit och vi ska hyra film och ha en enbart myskväll : )
Idag köpte pappa bilen, det blev inte den jag helst ville men denna är mastig den med :D
Köpte en ny ring och ett par örhängen idag, visar örhängerna på bild, hittar inte ringen.

Nu ska vi på UNO X och hyra film, puss


Mina nya örhängen! :) vad tycks?


äntligen!

Ville bara meddela er att jag blev klar med geografiuppgiften i sista sekund : ) Varför gör jag såhär i sista sekunden jämt? Jo, denna gång berodde de på att jag trodde de var enklare än vad det var, nu när jag är klar fattar jag fortfarande ingenting.
En annan sak jag är stessad över att jag har börjat tappa så sjukt mycket hår, jag får panik. Vad ska jag göra??
Det blir liksom stopp i avloppet varje gång jag duschar pga. att det lossar hår från mig så fort jag nuddar håret. Samma när jag ska borsta det efter att jag duschat, borsten blir proppfull direkt. =/

Nej nu är det dags att sova, har inga planer inför helgen alls faktiskt, och det är på två vis. Tråkigt att inte ha nåt roligt inplanerat, men skönt att bara kunna slappa och ta dagen som den kommer utan att ha massa planer och tider att passa :D Jag är sugen på att festa men jag antar att jag väntar till den 5e februari då det är 130dagars på PARKEN!! Jag vill inte vara på parken, känns inge roligt alls. Hoppas det blir ändrat :P

Nej, NU är det dags att stänga ner, god natt och sov gott.
Imorgon ska vi köpa och hämta våran nya bil, spännande. Det blev dock inte nissan som jag hade hoppast på.

Kram H

Känner mig som en 90 åring

Oj vilken träningsvärk jag fortfarande har från träningen i tisdags,helt sjukt! Mina klasskompisar skrattar åt mig eftersom det ser ut som att jag bajsat på mig när jag går.. haha, svin kul då, HAHA!
Idag har varit enormt slapp dag, började med att vi hade sovmorgon eftersom läraren skulle till Umeå eller vad det var. Så våran första lektion skulle börja 09:50. När kl var 10:10 kollade vi upp vars mannen höll hus, det visade sig att han tydligen var sjuk. Jaha, så då kom Karro på den briljanta ideén att vi kunde göra projektarbete på samhällstimmen så vi kunde sluta tidigare eftersom projektarbete är sista timmen. Bra påkommet av henne måste jag säga! :) Så efter lunchen var det bara geografin kvar vilket är så SJUKT ROLIGT, ironisk? Ja! Och sedan slutade vi :) Nu ska jag försöka komma igång med geografiuppgiften som ska vara inlämnad idag senast 23:59. Jag hade tänkt att lämna in den på måndag men eftersom våran lärare är så väääääldigt rättvis så måste såklart ALLA lämna in under samma dag. Och nej, de får helst inte vara 00:01. Då är det på gränsen att han ens kommer att läsa den. Och ja, som ni kanske hör, jag hatar den läraren! Nämner inga namn men klassen vet vem jag menar :P

Om 45 minuter är det modo match också som jag nog ska kolla på, hur ska jag hinna? Ja det är frågan, vi märker väl :D Ingen träning för min del ikväll, feber igår - vill inte ha tillbaka den så jag tar det lugnt och "pluggar" ikväll istället : ) Hörs sedan när jag förhoppningsvis är klar med uppgiften. Just nu ser det fruktansvärt mörkt ut dock...

Kram H


Värsta jag vet är feta häften med tråkig och jobbig text!

mitt bloggvärde


Några måsten :)

HANNA TIPSAR! :)



      
                       

Dessa är måsten för mig.

PLATTÅNG
CONCEALER
SMYCKEN
DIADEM
VÄRMESKYDD
ÖGONFRANSBÖJARE

Vilka är era måsten? :)


Skola imorgon..

Imorgon blir det skola för min del, känner mig piggare nu. : )
Så, vad har jag gjort efter frukosten? Jag har mesta dels legat i sängen och slappat men vid 7 tiden gick jag faktiskt och städade ett av hyreshusen. Känner mig duktig, skönt att ha ett bortgjort iallafall. Sedan har jag inte gjort så mycket mer ikväl, sett på tv och gått ut med Ture.
Nu ska jag duscha och sedan läsa lite på ett prov om energi som jag har kvar. Kanske man ska lyxa till lite idag och sätta på ångbastun och massagen i duschen :D

Kram

Frukost!

Min frukost som jag äter 13:30 består av:
Banan
Apelsin
Glass
Kolasås

Så sjukt gott, TRY IT! :)
Ska försöka lägga upp en bild på det, som sagt. Knäpper bara med webbcameran så ni får ursäkta kvallan! :P


Min Frulle, as gött! :D

Sjukling

Jaha, då var jag hemma från skolan. Hatar att vara sjuk! Så vad ska jag göra idag? Jag skulle behöva städa hyreshuset, plugga, bleka tänderna, och vila. Jag gissar på att de bara blir lite plugg och resten vila. Har ingen ork alls! Det blir ju inte heller bättre att jag inte kan röra ett ben i kroppen utan att det gör ont, har sån jävla träningsvärk från gårdagens träning så jag gruvar mig när jag tänker på att jag snart måste gå till köket och göra någon frukost.



Älskar min mjukisdress från Gina Tricot och sovtröjan hello kitty :) Pefekt till dagar som dessa :D


Natruligare än såhär finns inte. Risigt hår, osminkad och mjukiskläder! ME LIKES! :)


Inte nu tack!

Har känt mig hängig och slö hela dagen men trodde att de bara berodde på att jag hade sovit dåligt. Nu några timmar efter jag kom hem från träningen så kände jag hur jag började koka och känna mig ännu sämre så jag kollade febern. Ja, såklart har jag feber. Blir så sjukt less. Varför just jag, varför just nu, varför varför varför? Jag som har så sjukt mycket att göra, jag hinner inte med att vara sjuk. Visst jag brukar gå till skolan än om jag har feber, beroende såklart på hur jag mår också. Jag hoppas verkligen att de inte blir sämre tills imorgon. Hatar att missa skolan, man kommer ju efter i så många ämnen. Menmen, det återstår att se hur jag mår imorgon. NU ska jag verkligen börja plugga. Går inte att skjuta upp de mer. lets go, varsågod att kalla mig pluggo :P Aldrig hänt förr tror jag nämnligen:P

Kram H


Dålig uppdatering jag vet!

Ja jag har varit slapp på att uppdatera, orkade verkligen inte igår. Ska skärpa mig, det går ju inte att hålla på såhär om jag ska bli nya Kissie eller hur var det F? haha!
Har iallafall precis kommit hem från årets första fotbollsträning. OJ va jobbigt det var! Ändå var det bara smålagsspel 4 mot 4. Haha, bra att jag har tränat nåt sedan i sommras. Är hjärnan dum får kroppen lida, eller hur är det man säger?:P

Nu ska jag iallafall först duscha och sedan sätta mig och plugga på en inlämningsuppgift som jag känner mig sjukt stressad över. Tyvärr blir det inga nya bilder eftersom min kamera är sönder, förutom de få gånger de kanske kommer någon kass webbkamerabild ibland :P

jag ska försöka hålla mig till detta ikväll:
DUSCHA
PLUGGA
KVÄLLS FIKA
UT OCH GÅ MED TURE
( Är hund vakt )
BLOGGA?
PLUGGA?
SOVA


Jag ska försöka hålla mig till detta men jag antar att de kommer bli en del bloggläsning, facebook, msn och tv tittande också. Aja, vi ser! KRAM H


Nyss hemkommen från träning? Svar: Ja!


Söndag

Nu får det blir mycket kortfattat. Halv 8 ringde kl imorse, det var genestädning som stod först på planeringen. Så sjukt drygt och tråkigt. Städade till 12, gick direkt och la mig i sängen och sov till halv 4 tiden : ) Efter maten var det fotbollsmöte på olympia. Vi ska börja träna 3 gånger i veckan nu och om några veckor ska vi börja träna ute. :) Hoppas att de blir ett roligt år, än så länge har vi bara tränare till Mars men vi får väl se hur de blir efter det. Vid halv 8 tiden kom viktor och oskar, jag hade lovat Viktor att han skulle få mössan som jag gav robert i julklapp eftersom det inte var roberts stil. Viktor passade grymt bra i den iallfall och han tyckte om den jätte mycket : ) Dom bad även om att få fika och kaffe så vi satte oss och fika och snackade lite  : ) Nu är det Johan Falk filmen på 4an som gäller, har sett den redan men dem är så bra! Nej nu ska jag sova, god natt! Hörs imorgon.

KRAM H


Jullan ligger som vanligt och kollar på vad jag gör, ser lite ut som att hon pratar i min telefon :P


Lång och trevlig dag!

Känns som att dagen varit jätte lång, men det är bara posivit : ) Började med att vakna upp hos frida ( det luktar fortfarande rök i hela lägenheten av popcornen jag brände ) Mor och far kom och hämtade oss, vi skulle nämnligen fara runt och kolla ut vilken bil vi vill köpa. Vi provkörde 2st som vi alla fastande för så det blir antagligen någon av dem. Jag gillade pappas kommentar: Alltså man vill ju ha så stekig som möjligt ! Hahah, så jävla klockrent :) Me likes! Sedan kom han fram till att den som var mest stekig även drog mest bensin och var inte lika bra om man skulle behöva köra till bodarna, men jag tror det blir den ändå eftersom han strävar efter den stekigaste :P Haha så nu ska vi fundera men jag hoppas det blir en nissan iallafall. Jag ska försöka få min vilja igenom ;) Efter sökandet for vi till mormor och fikade, vilket blev min frukost. gottgott! När vi kom hem så gick jag och la mig och sov i en timme sedan var det middag och hockey hos faster och där har jag varit och spelat spel och gjort musikquiz tills nu : ) Riktigt trevligt faktiskt. Nåt som inte är lika trevligt är att jag precis kom på att jag ska städa på gene imorgon med fotbollen. Gene är absolut det värsta stället jag vet! uchuchuch. Men men, så nu är det bara att gå och lägga sig antar jag, så god natt! Hörs imorgon.
Laddar upp bilder på bilarna vi väljer på, vilken tycker ni? :)

KRAM H



1:a alternativet är en nissan murano


2:a alternativet är en mitsubishi outlander.

Sovdags..

Nej nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, F sover redan. Medans hon stod och borstade tänderna inne på toa skrek hon: JAG ÄR NÖÖÖJD!! Jag blir så glad, var skeptisk till att hon skulle gilla det men det gjorde hon tydligen och de gör hon rätt i, det blev jätte bra : ) Imorgon är det kolla på en ny bil med familjen som gäller, det var någon som körde av vägen så våran förra fick lov att skrotas, vi behöver inte nämna några namn :P Hoppas vi köper någon jag gillar denna gång bara :)
Höll på glömma att säga att jag skulle poppa popcorn, men vad gör jag. Jag litar 100% på tiden och går iväg från köket, när jag kommer tillbaka ryker det i köket och när jag öppnar micron så blev hela lägenheten rökfylld så vi har måsta ha två fönster öppet ett bra tag nu, (varmt och skönt, hm). Det luktar fortfarande bränt i hela lägenheten och det var typ 3 timmar sedan det hände :P Men nog pratat om det, måste tacka sis för en grymt rolig kväll, känns inte som att jag gjort annat än att skatta :D

Nej nu ska jag sova, god natt alla så hörs vi imorgon! ( Laddar upp en till bild på mig från kvällen :P )
Kram H


Äntligen klart!

Nu är det äntligen klart, har hållt på sedan 19:00 till nu. Men skoj har det vart, detta har ju varit mitt drömyrke sedan jag var liten. Har både sökt till frisör i Övik och make up i Umeå men ändå går jag kvar på nola :P Jag hoppas att hon är nöjd över resultatet men det tycker jag att hon borde vara : )


Nya, fixade F :)



Staylisten och frisören H :D

bra eller dåligt beslut?

Sitter hos Frida nu, gissa vad vi har gjort?? Jo, vi har färgat hennes hår MÖRKT! Helt galet, jag kan inte ens minnas henne som brunett, måste ju vara minst 10år sedan iallafall. Jag ska färga det nu snart igen efter att hon har duschat ur första omgången av färgning. Jag ska försöka se till att få ta ett kort på henne sedan så ni får se en före och efter bild. :)

Hörs när det är klart! :)



Före färgningen

Fredag! :)

Känns verkligen inte som fredag idag, så otroligt skönt! Enda jag har planerat i helgen är att jag ska äta mat och se på modomatchen hos min faster på lördag. Ska bli trevligt! Sedan har jag även lovat sis att färga håret på henne. F, ska du med till kicks på lördag? :) Hinner inte skriva mer nu, börjar hälsopedagogik om några minuter. Kommer nog att få tillbaka provet vi gjorde innan jul, ska bli spännande. Jag gissar på att det inte blev något toppbetyg :P

Hörs sedan, Kram H

Sista inlägget för idag!

Nu orkar jag inte skriva nåt långt, skrev nyss ett långt men jag tryckte fel och allt försvann, irriterande? Svar: Ja! Ikväll har jag iallfall bara legat i sängen och degat. Ätit godis och kikat runt på telefoner. Jag måste ha en ny, min är helt cp. Funderar på en bra och billig nokia denna gång : ) Nej nu ska jag mata magen sedan blir det till att sova, hoppas jag kan somna inatt bara. Har ju sovit en hel del efter skolan, (som vanligt) :D. Är det förresten någon som vet när 150 dagars ska vara, vissa säger en 15/1 och vissa säger den 22/1. Jag börjar bli riktigt sugen nu måste jag erkänna! :)

Passar på att ladda upp en gruppbild med brudarna från juldagen :) Riktigt rolig kväll, thank´s girls!


slappar kväll

Oj vad trött jag är, ligger bara och slappar i min säng, så skönt! Jag vill egentligen gå och se modo matchen hos min faster men orkar verkligen inte gå dit ( vi bor grannar ) :D. Idag har det varit en slapp dag i skolan, det började med att första lektionen var inställd så jag satt bara med brudarna i korridoren och pratade i typ 2 timmar. Sedan var även samhällslektionen väldigt slapp. Efter den for jag på marco polo och åt lunch med Robert, tog en kebab tallrik, väldigt gott. Sedan var det historia där vi bara fick infomation om vad vi ska hålla på med i några veckor framåt. Dagens sista lektion skulle vart projektarbete men jag och Karro var så trött så vi "jobbar hemma" med det idag : ) Jag har fortfarande inte fattat att de är fredag imorgon, vilket såklart är väldigt bra. Enda jag har planerat är att bleka håret på F.

Har nog inte så mycket med att säga om dagen, kanske kommer ett till inlägg sedan om jag orkar : )

Kram H

Då var det tydligen skola igen =/

Sitter i mitt rum nu och äter frukost, känner mig osocial när frida sitter själv i köket och smaskar i sig fil och flingor så man hör ända hit takten när hon tuggar. I vilket fall som helst är det skola idag och jag är sjukt otaggad, har inte gjort en enda läxa under hela lovet. Jag tog hem en hel del läxor men igår när jag skulle göra lite så hittade jag ingen av böckerna, helt försvunnen! Måste skynda mig nu, bussen går om 10 minuter och det är 29.8grader ute. HELT SJUUUUKT!!!

See you later!

Borde jag inte sova nu?

Vad gör jag uppe nu egentligen? Jag ska liksom upp och fixa mig inför skolan om exakt 4timmar och 20 minuter. Detta kommer mor inte att gilla när hon läser detta, sorry mammi :) Jag ska strax sova, tänkte bara tipsa om en sjukt bra låt som jag lyssnar på varje dag nu för tiden :) JOHN MAYER - FREE FALLIN' , så grymt skön låt.

Nej god natt, höres hoj ;D


John Mayer

Babyliss I curl

Hej igen, jag fyllde ju år igår. Dagen började med att jag vaknade vid 9 tiden av att magen kurrade nästan lika högt som när min far snarkar, jag hade inget annat val än att gå och äta något. När jag kom till köket gav mamma mig en bamsekram och tog fram tårta och några paket. Ett av paketen innehöll Babyliss I curl som jag blev otroligt glad över och jag älskar den, den är grym!! ( E, jag rekomenderar den verkligen ) Vid 4 tiden kom Frida,pappa och släkten på besök. Fick massor med pengar, presentkort, parfym, smink osv. Timmarna gick och vid 7 tiden när jag tänkte ta en tupplur så skrev Annika och fråga om jag var redo för besök, visst svarade jag. Blev ingen sömn där inte. En kvart efter kom Annika, Viktor, Klas, Emelie och Robert. Riktigt trevligt faktiskt, och tack för alla presenter. När alla dagit hem la jag och Robert oss och kollade på filmen "Paradiset" rätt bra faktiskt. Vaknade i morse av en knuff i magen av Robert, haha. Efter att han hade farit har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, försökt att lära F att locka håret slipp jag göra det på henne imorgon bitti men jag antar att jag kommer måsta göra det imorgon i sista sekund ändå : )  Nej nu ska jag sova, får hoppas på att jag vaknar på ett skönare sätt imorgon ;) God natt så hörs vi imorgon!

Kram H

Oj, vad hände?

TADAAAA!! :D Jahaa? Nu har jag tydligen också skaffat mig en blogg, jag undrar verkligen hur länge den kommer vara kvar? haha, det återstår att se ;) Har aldrig bloggat förr så jag väntar med spänning om detta inlägg ens kommer att publiceras, :D Om jag klarar av det kanske jag återkommer med ett inlägg senare ikväll innan jag lägger mig, annars imorgon!

Kram H


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0